Sayfa 609/919 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Doğruluğu şüpheli kabuller üzerine tez yazmak ne derece sonuç verir.
    Bence doğruya götürmez bu durum.

Ha..hikayedeki gibi..
    "BURDAN ÖYLE GÖRÜNÜYOR" denirse başka...[emoji23]

https://www.uludagsozluk.com/k/burad...%B1kras%C4%B1/

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla komplo teorisi diye bir şey yoktur,ortada bir teori ya vardır ya da yoktur,teori varsa da ancak doğru ya da yanlış denebilir.Dedim ya gayrıresmi bir anlaşma yapılmış gibime geliyor diye.O anlaşmanın maddeleri arasında belki de bu danışmanlık işi de vardır))))))Emmisiz olur mu elbet ihtiyaç var.Hatta ben onu yedeğe çekilmiş yaşlı golcülere benzetiyorum.Hani bir ara real madridde bir tane vardı nefesi yetmediğinden teknik direktör onu son on dakika oyuna alırdı ,golünü atar olayı bitirirdi.Şimdi adını hatırlamadım.Emminin de elbet günü gelecek,gelmiyecek olsa şimdiye konuşacak bir doholümüz olmazdı,bu topik eski borsa şirketleri topiğine taşınırdı,raks gibi ,medya holding gibi ,çukurova elektrik, asyabank falan gibi.
    ya tamam gibine geliyor hkm hipotez sulutez.. iyice sulandırdın he..

Borsa ve her türlü finansal yatırımlar da tezler üstüne kuruludur.Doğruluğu ispatlanmış tezlerle finansal piyasalardan ekmek yenmez.Bir tez yazarsın kafanda ,herkesten önce doğru bulduğun şeye yatırım yaparsın eğer tezin doğruysa para kazanırsın yanlışsa kaybedersin .Bu her konuda böyledir emlak ,borsa ,döviz ,faiz farketmez .Borsada zaten her şey ileriyi tahmine dayanır.Aksi nasıl olacak ki.Misal öyle ya da böyle sn kçkytrmcı benle aynı donelerle olmasa da şirkete inanmış ki yatırım yapmış burada bazı öngörülerde bulunuyor bazen eleştiriyor bazen övüyor,ama para bağlamış kazanacağını düşünüyor.Hepimize olacağı gibi ona da aynı şey olabilir,emmi bir bakmış onu da ağacın tepesine çıkarmış ,bilinmez ki borsa bu,fıkra güzelmiş cidden.

Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    ya tamam gibine geliyor hkm hipotez sulutez.. iyice sulandırdın he..
    Hey allahım sulandırma lafını herhalde en son edeceklerin arasında gelirsin seavoice he.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım sulandırma lafını herhalde en son edeceklerin arasında gelirsin seavoice he.
    senin gibine gelenin, sende bile heyecan yarattığı tartışma konusu bence.. yani fiyatın sadece bir çizgi ile ilişkisini daha çok merak ediyorsun.. benim sululuğum daha yararlı o vakit

6. AD ile ortak olmak sırtlan ile ortak olmaya benzer bir süre sonra etrafınızda sırtlan sürümlerini sizi parçalamalarıyla uyanırsınız...

Bunu yaşayarak görmüş bir kardeşiniz...
    İnan veya inanma...

Yoksa bu hisse 10 TL olmuş hiç sırıtmaz...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Neyse ben çok yazdım.Daha fazla meşgul etmiyeyim topiği.Bakalım yarın 2.12 üstü kapatacak mı.İlk defa aylık kapanış falan,teknik açıdan da bir hedefi takip etmiş olayım .Bakalım yarın ne olacak.

Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    senin gibine gelenin, sende bile heyecan yarattığı tartışma konusu bence.. yani fiyatın sadece bir çizgi ile ilişkisini daha çok merak ediyorsun.. benim sululuğum daha yararlı o vakit
    Forumlar değişik bakış açıları için var seavoice ,sen benim sayemde belki değişik bir açıdan baktın olaya ,ben de senin sayende ilk defa teknik açıdan baktım hisseye.Bunlar hep kazanımlardır faydalıdır iyidir.Ne kadar fikir bilgi yazılsa o kadar iyi.Benim hissenette yazılan bir yazıdan etkilenip tamamen kağıtdan çıktığım ya da aldığım çok olmuştur.Seninki daha faydalı diyorsan öyle olsun ne olacak.

Sayfa 609/919 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •