Sayfa 609/937 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by borsa_simsari Yazıyı Oku
    holdingleşme konusunda çalışmaların başladığı kapalı kapılar ardında konuşuluyormuş doğru mu?
    Çalışmalar 10 yıldır yapılıyor zaten holdingleşme için😊

2.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Is bankasi yönetiminin ISKUR hisselerine mantikli bir deger bicip, geri alim aciklamasi en makul cözüm gibi gözüküyor.
    Bankanin kar sorunu yok. Bu ise cok rahat makul bir kaynak ayirabilir ki, konuya malum olanlar da anlayisla karsilayacaklardir.Yoksa davalar da bitmez, dava heberleri de.

Bir sey soracaktim bu arada... eski dava sonuclari emsal gösterilip acilan yeni davalar da hemen red mi oluyor?
    Eninde sonunda bu olacak zaten. Değeri de mahkemenin atayacağı bilirkişi belirleyecek, belirlenecek değerin çok da makul olmayacağına eminim.

3. https://twitter.com/Akparti/status/1...434183171?s=19 Her arkadaşın soru sorarak bir katkıda bulunması gerekir.Bu güzel bir fırsat

4.  Alıntı Originally Posted by bankers Yazıyı Oku
    eninde sonunda bu olacak zaten. Değeri de mahkemenin atayacağı bilirkişi belirleyecek, belirlenecek değerin çok da makul olmayacağına eminim.
    belirlenecek rakamın çok da makul olmayacağına eminim derken kalem sürçmesimi,dil sürçmesimi onu tam anlayamadım.sabırla beklemeye devam

5.  Alıntı Originally Posted by AKTOLGALI Yazıyı Oku
    belirlenecek rakamın çok da makul olmayacağına eminim derken kalem sürçmesimi,dil sürçmesimi onu tam anlayamadım.sabırla beklemeye devam
    Sabırla beklemeye devam. Bu İŞ in sonunda destan yazıp Borsa İstanbul tarihine geçeceğiz diye düşünüyorum. Bunu fazlasıyla geçtiğimiz zaman zarfında hakettik. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir. 2018 den beri bekliyorum. Çok daha uzun süre bekleyenler var. Birçokları da bu gemiden indi. Sabrın sonu selamet diye düşünüyorum. Ha gayret az kaldı Eskilere selam.

6.  Alıntı Originally Posted by AKTOLGALI Yazıyı Oku
    Atıfta bulunduğum arkadaş makul bir kaynaklar imha sürecinin tamamlanacağını belirttiği için çok makul olmayacağını ifade ettim.

7.  Alıntı Originally Posted by bankers Yazıyı Oku
    atıfta bulunduğum arkadaş makul bir kaynaklar imha sürecinin tamamlanacağını belirttiği için çok makul olmayacağını ifade ettim.
    eyvallah,şimdi oldu,sağlıcakla

8. 2017 de iki uc tane alayim bulunsun renk olur diye dusunuyordum keske alsaydim.
    Gerci hic bakmadim da o zamandan sonra bu gece aklima geldi al sat yapiliyor mu bu hissede?
    Ytd

Sayfa 609/937 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •