Sayfa 609/1001 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kurun artması fiyatlamayı döviz üzerinden yapanlara yarar tabi satılan ürün miktarı da en azından sabit kalması gerekir.

TUPRS için eylül bilançosundan sonra en kötüsü geride kaldı muhabbeti olabilir.
    Bugün sabah baktım. Tüpraşta yabancı oranı 77’den 39’a düşmüş. Adamlar kaçmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    şimdide ereğli kardemire dalmışlar. habire bişeylere dalıp çıkıyorlar ama trend kırılmıyor
    Aynı para bir yerden çıkıp başka yere giriyor. Yeni para girişi - çıkışı olmadan trendin bir tarafa dönmesi zor. Genelin aksine ben yabancı tarafından yeni satışlar bekliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    şimdide ereğli kardemire dalmışlar. habire bişeylere dalıp çıkıyorlar ama trend kırılmıyor
    1097 yi alta,1106 yı yukarı kırmadan dolanıyorlar. Pazartesi ye mi bırakır bugün mü karar verir merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Parça parça haber verilecekmiş.

http://habervitrini.com/bilerek-dusu...etreku/1016247
    Bilerek düşük gösterdiler!.. Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu gaz 320 milyar değil 1 trilyon metreküp
    Bu gaz haberinden çok ekmek yenecek belli oldu.

5. banka satmaya başlayacak gibi hafiften

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bugün sabah baktım. Tüpraşta yabancı oranı 77’den 39’a düşmüş. Adamlar kaçmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yabancı için Türkiye'nin cazibesi çok azaldı. Çok çok ucuzlaması lazım ki piyango niyetine gelsin. Long Only fonlardan hiç giriş yokmuş traderlar girip çıkıyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Aynı para bir yerden çıkıp başka yere giriyor. Yeni para girişi - çıkışı olmadan trendin bir tarafa dönmesi zor. Genelin aksine ben yabancı tarafından yeni satışlar bekliyorum.
    Sentiment ky long değil bence, en azından Viop style.. Son dip +binlikleri net ıskaladılar.. Son iki dibide short yakalayamadılar vesaire..

Hisselerde $0klardalar zaten aylardır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    bankalara bir kademe verdiler 60 dklık macdlar sat yönüne dönüş görüntüsü vermeye başladı. sinsilikte son saatler...
    cisim sıkıştırdıkça sıkıştırıyor...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 609/1001 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •