Sayfa 609/701 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Teşekkür ederim , yurtdışı ile ticari anlaşmalar hazırlık görüşmelerim var artık Leyla Hanım veya spekülatörün fiyatı nereye Bağlayacağı baskı yapıp yapmayacakları cidden önemli değil, bu hisseden kazanacağım paranın 3 mislini dış ticaretten 1 senede muhtemelen kazanabilirim.

Spek beye son teklifim şu sen fiyatını 38 tl çıkart söz veririm 100.000 lotu sana sarıcam artık Avrupa ya mal satan imalatçı bir üretici olucam Full +Full ALGYO bekleyerek aylarımı sokağa atmak istemem ama sen bu güzellik yap da 38 den Aşk ile vedalaşalım yarısını. VEreyim sana 38 tl den elimdekilerin yarısını uyar mı !!! Sen de yürüt artık 45-50 -60-80-100 ne yapacaksan yaparsın sonra ! Ytd

Ferden bey harika bir yazı yazmış DUVARA ASTIM BEN DE HER GÜN OKUYACAĞIM BU YAZIYI TWEET atayım her algyo hissedarı da öğrensin müthiş bir çalışma olmuş madde madde çok doğru olmuş !

Speke de açık anlaşma önerdim bakalım dilerse alır dilemezse ben kredi çeker işimi finanse ederim ama 2 aya eli mahkum 40 tl yapacak zaten ! Elin mahkum değilse de sebebini söylersin spek efendi !

Ferden bey sağolun bu kısmetli günde ticari bir anlaşma yapacak konuma geldim mutluyum .

Her şerden sonra bir hayır gelebiliyor herkese de bol kazanç hepimizd piyango çıksın bir yerden inşallah , baytınız açık olur alternatif kazançlarınız olur inşallah hayırlı cumalarınız olsun !

2. Ferden bey bu arada yazın hepimize moral oldu cidden endeks yeşil de olsa kırmızı da olsa saçma sapan hareketler yapmaya başlayan bir Gyo sektörü var . Allah sonumuzu hayır etsin ben bu iş anlaşmasını mayıs ayında yapmış olsam cidden 2-3 milyon zararlar naktimi kullanacaktım belki de son borsa yükselişinde full malda olmak beni kurtardı

Neticede ben çok ciddi zarardan az ciddi zarara döndüm dolar bazında hala zarardayım ama ticari kazanç fırsatları hiç bitmiyor

Ferden tekrar sağol çok moral veriyorsun insanlara !!

Tüm borsa ve tüm GYO SEKTÖRÜ yemyeşil bir tek ALGYO düşüyor diye algı yapılması da üzücü

Ekgyo 9,30 gördü bu sabah 8.24 gördü
    Nugyo 7,50 zirveden 6,40 düştü
    Akfen gyo 5,45 gördü bu sabah ise 4,55 gördü

Özellikle İsgyo hariç tüm yan gyo tahtalarda KIYIM VAR ARKADAŞLAR SPEK tümünde spek lik yapıyor olmalı bir spek varsa tümden hepten satıyor % 12-19 arası zirveden düşüşler net görünüyor !

Algyo özelinde bir direnç görülmeliydi evet ama akfgy bilançosuna bakın ( temiz süper karlı bilanço var akfgy ve neticesi ) haline bakın şükredin durumunu yaşıyoruz resmen olay böyle arkadaşlar saygılar

Gyo sektörü Ferden beyin dediği SONBAHARA KALMIŞ GÖRÜNMEKTEDİR ,full gyo alanlar olarak mağduriyete devam ediyoruz özetle !
    Son düzenleme : Deniz Ali; 11-08-2023 saat: 14:00.

3.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim , yurtdışı ile ticari anlaşmalar hazırlık görüşmelerim var artık Leyla Hanım veya spekülatörün fiyatı nereye Bağlayacağı baskı yapıp yapmayacakları cidden önemli değil, bu hisseden kazanacağım paranın 3 mislini dış ticaretten 1 senede muhtemelen kazanabilirim.

Spek beye son teklifim şu sen fiyatını 38 tl çıkart söz veririm 100.000 lotu sana sarıcam artık Avrupa ya mal satan imalatçı bir üretici olucam Full +Full ALGYO bekleyerek aylarımı sokağa atmak istemem ama sen bu güzellik yap da 38 den Aşk ile vedalaşalım yarısını. VEreyim sana 38 tl den elimdekilerin yarısını uyar mı !!! Sen de yürüt artık 45-50 -60-80-100 ne yapacaksan yaparsın sonra ! Ytd

Ferden bey harika bir yazı yazmış DUVARA ASTIM BEN DE HER GÜN OKUYACAĞIM BU YAZIYI TWEET atayım her algyo hissedarı da öğrensin müthiş bir çalışma olmuş madde madde çok doğru olmuş !

Speke de açık anlaşma önerdim bakalım dilerse alır dilemezse ben kredi çeker işimi finanse ederim ama 2 aya eli mahkum 40 tl yapacak zaten ! Elin mahkum değilse de sebebini söylersin spek efendi !

Ferden bey sağolun bu kısmetli günde ticari bir anlaşma yapacak konuma geldim mutluyum .

Her şerden sonra bir hayır gelebiliyor herkese de bol kazanç hepimizd piyango çıksın bir yerden inşallah , baytınız açık olur alternatif kazançlarınız olur inşallah hayırlı cumalarınız olsun !
    Sn.Deniz Ali,
    200k lottan bahsediliyor sunuz. Size komik gelebilir ama bu grup tek tek lot sayıyor. Lotunuzu makul bir seviye indirmeden bu hisse hayatta gitmez. Gitmezse gitmez demeyin onların zamanı çok siz buna dayanabilecek misiniz esas. Zamanında genel kurulda hissedarlar hesap sorunca inatlarından hisseyi yarı fiyatından daha aşağı indirmişlerdi bizzat şahit oldum.

4.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Ferden bey bu arada yazın hepimize moral oldu cidden endeks yeşil de olsa kırmızı da olsa saçma sapan hareketler yapmaya başlayan bir Gyo sektörü var . Allah sonumuzu hayır etsin ben bu iş anlaşmasını mayıs ayında yapmış olsam cidden 2-3 milyon zararlar naktimi kullanacaktım belki de son borsa yükselişinde full malda olmak beni kurtardı

Neticede ben çok ciddi zarardan az ciddi zarara döndüm dolar bazında hala zarardayım ama ticari kazanç fırsatları hiç bitmiyor

Ferden tekrar sağol çok moral veriyorsun insanlara !!
    Sayın Deniz Ali, moral bozmaya gerek yok. Toplam varlık 10 milyar TL dayandı, büyükçekmecedeki tarla ile birlikte. Spek oynamaya devam etsin, borsayı sektörel bazlı endeks bazında götürüyorlar. xgymo zamanı geldiğinde hangi kağıtlar alınacak göreceğiz.

Benim beklentim kira gelir artışı için yatırımlarda, onlarda oluyor. Hissenin kaderini bu değiştirir. Kira veren GYO hisselerini yabancı gayrimenkul fonları da tutar.

Öngörü şansı yükseltir. Can sıkmaya gerek yok. Borsada görmedik kriz kalmadı.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

5. Borsamızda yapılan manipülasyonların haddi ve hesabı yok akşama 7800 kaparsak bundan emin olacağım saygılar !
    Spek 38-40 yaparsa o 100.000 lotu belki de vericem, Almanya İtalya ile ticari bir işim var gelirse vereyim de hisse rahatlasın ama arkadaşım henüz yeni 10.000 lot aldı hep alan var hep tavsiye var almayın demek lazım ise onu da dicez artık ( spek gönlü rahat mı olsun ) ama ferden beyin yorumunu da bekliyorum bu konuda ky yükünü almadan hisse gitmez diyebilir miyiz ? ferden bey görüşünüzü rica ediyorum .

6. Açıkla kalan mallar spek için ekstra maliyet demek. Olası kar satışlarında yapacağı kardan düşer. Konsolidasyon asamasinda ky maksimum düzeyde dökülmeli, çıkışta formasyonlarla mal ky'e devredilmelidir. Haber akışı iyi olup ponzi sistemi olan hisselerde son trene binen faturayı öder. Ben algyo alımları durdurulup bunun yerine bist30 hissesi taşımaya devam ettim. Elimde 100.000 altı lot var. Üstüne çıkmayı düşünmüyorum.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

7. Söylemeyi unuttum ortada hiçbir neden yokken endekste bağımsız kendi kendine çıkar. Çıkmak için bir nedene ihtiyaç duymaz.

8. Kesin Sn Deniz Ali satış yaptı 🤣🤣🤣

Sayfa 609/701 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •