Sayfa 609/1200 İlkİlk ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    sana ilk yazdığımda cemts 2,96 hatırlıyormusun sacro hocam nerden nereye şükür bizde hiç sabit lotumuzu satmadık kismi lotla sat al yaptık ne diyordu değerli bir abimiz herşeyin özü maliyet)
    )

Aynen. [emoji106]

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Karel ve kelebekten sonra yeni 2 cevahirim de var
    Onlarin tahtalarina alismaya basliyorum bugun biraz test ettik
    Fakat karel artik eskisi gibi degil sattin mi alttan aldirmiyor. Dun 4.85 verdigimi 4.78 den son anda Yerine koydum. Ama bugun 5.02 verdigimi inatla vermedi 4.98 den mecburen 5.08 aldik. Belli yukari kirilma var
    Ben bugun hic trade yapmadan son ana kadar bekledim.

Ve 5.16 17 18 den bastim biraz tusa )

Dun 4.70 ile 90 arasi iyi mal.alindi.

Buyuk ihtimal artik 4.90 alti olmaz bu tahtada.

En guzeli yatayda duzeltmesi.

Ne demis atalarimiz mal yukari surulerek toplanir.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Kozal bugün 3 üstünü gördü. İpeke geride kalmadı mı ? Ben biraz alım yaptım sizlerin yorumları nedir ?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. Millet kar yazıyor bir emlak konut bir gerel şimdide eskom hep zarar hep zarar bu ara bırakma zamanım geldi galiba ne teknik gülüyor ne temel aldığımız elimizde kuruyor makina tarımında takımları elimizde kaldı bi yerden bi uğursuzluk bulaştı. Sattığımız kağıtlar uçuyor benim satmamı bekliyor. Şimdi amlak konut satıyım uçar eskomu satıyım uçar gereli satıyım uçar bundan 2 ay önce iyiydi ne olduysa 2 ay içinde oldu be...

4. Escomda 1.40 üzeri tutunamadı hergün 4 5 kademe ele veriyorlar kabahat bende bu hisse en fazla 1.60 ları görmüş karı olmayan cacık bir hisse bu escomu bile bile aldık stoplosta koyamıyoruz keza emlak konutta aynı bunlardan bi cacık olmaz uzak durun bide trabzondan uzak durun çarpar...

5. Komhl tahtami kapandi. Matrikste ve hicbiryerde kodunu bulamiyorum. Ismi degisti sanirim??

Bilen paylasabilirmi?

Tesekkurler

Ytd

6. Bera olmus buldum

7. Hikaye komhl, bera olup kabukmu degistiriyor??

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Dostum. Buraya yazmiyorum ama ben karel cemtas ve dogtas 3 lemesinde takiliyorum son 1 aydir )

Herseyden haberim var yani.

Tekrar tesekkurler.
    Hocam bir kez daha ustalığınıza saygım arttı. Tebrikler

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 609/1200 İlkİlk ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •