Sayfa 609/872 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Sabır testi yapan bir hisse daha yapmışlar. Testi geçen kazanırmış. -Bildiğim bir şey yok. Teselli arıyorum sadece- Ama tekniği temeli bir yana bırakırsak sabır tükenmeye başlayınca birşeyler olacak gibi geliyor bana...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Düştükçe maliyet düşürdüm. (23ten 16ya) Sabrettim. Şimdi de derviş rolüne sıra gelecek diye bekliyorum. Gerçi züğürt gibi de hissediyorum ama... hayırlısı bakalım...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. En dipten alıp, en yüksekten satmanın dünyada bilinen bir formülü yoktur. En yüksekte kalınmadığı gibi, en düşükte de kalınmayacaktır. Kritik soru ise, bunun süresi. Allah elimizdekileri zaruri bir nedenle sattırmayı nasip etmesin.
    İleride bu günleri gülümseyerek anacağımızı düşünüyorum.
    Biraz daha sabır, en azından seçimi atlatalım. Politik belirsizlik bitsin...

4. Adamlar baya iyi geçirmiş malı galiba. Her gün çakılmaz ki

5.  Alıntı Originally Posted by rme45 Yazıyı Oku
    Soygun yok gereksiz karışıklık yaratmayın hisse taş gibi sıkıntısı sektördeki maliyet artışının fiyatlandırılamamasıdır onun çözülmesi şart

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaş soygunun dik alası var hisse nereden nereye gelmiş maliyet diyorsun. Saçmalıyorsun muhtemelen kendin de inanmıyorsun.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Arkadaş soygunun dik alası var hisse nereden nereye gelmiş maliyet diyorsun. Saçmalıyorsun muhtemelen kendin de inanmıyorsun.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen iyi yıktılar ky.malı
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7. 13 ve üzerinden ver verebildiğin kadar.nisan sonrasındaki mamul satış fiyatları ve zamlar 6. aylık bilançoyu güzelleştirecek sabır sabır sabır

Sayfa 609/872 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •