Sayfa 61/169 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Altın vurus v

Bu arada sevgili Guneysunun eline saglik, izlenemeyen bazi grafikleri yerine koymus!

Bu Basligin ilk 3-5 sayfasi cok onemli cunku orada anlatiyorum isin ozunu.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

Böyle SAKAT günlerde derin yerlerde bulunmakta fayda var!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

3. Grafikler için Güneysu üstad'a teşekkürler. Bizim gibi çaylaklar için güzel örnekler oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Bu arada sevgili Guneysunun eline saglik, izlenemeyen bazi grafikleri yerine koymus!

Bu Basligin ilk 3-5 sayfasi cok onemli cunku orada anlatiyorum isin ozunu.
     Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Grafikler için Güneysu üstad'a teşekkürler. Bizim gibi çaylaklar için güzel örnekler oldu.
    Mesut72 nickli arkadaşa teşekkür etmek lazım, grafikleri indirip saklıyormuş, bana gönderdi, tekrar yayınladım.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
    Arkadaşlar,

burada yazması yasak olan üye hakında, yazı yazılmamasını rica ediyorum.

ayhan yazınca bakayım dedim, dün gece fazla kaçırmış yine, benim gibi onu kontrol edecek bir yöneticisi olmadığı için, sallamış..

ayılınca siler yazıları.... inşallah diyelim...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

6. Sn.Bikmişbroker artık biste ve dolarda altın vuruş rakamlarını ver artık özellikle bıst de yine kötü varyasyonlar var gibi tecrübenden faydalanalım.

Kırmızı tepe 3.87 altında beklediğim 3.52-341 rakamları altında orta vade beklentim ara destek direnç yazmadan 3.08

8.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    XU30EURO da 31.17 Avro aşağı gecilmedikçe yukarıdaki hedefimiz (35 Avro) devam edecektir.

bu rakamı kaça revize etmek gerekiyor şu an sn bıkmışbroker (31.17 euroyu),tşkler.....

Sayfa 61/169 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •