Sayfa 61/775 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 481 - 488 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. kaç gündür meksanın hisse sattıgını bilmiyor musunuz siz yahu.satmasa biz nasıl alacaktık tövbe tövbe.Hisse satışının olduğunu anlatmış adamlar.Alanlar kar için tamam der satarsa diğeri alır.Daha çıkacak dyen alır ne var bunda.Adamlar satmasa işlem hacmi mi olur ya.

2. Diğerleri bölümünün fazlalığına bakılırsa hisseleri ky ye yüksek fiyattan dağıtmışlar. Amaç da buydu galiba. Yazık. Köpeksiz köyde değneksiz mevzusu. İnşallah düşündürdükleri gibi değildir. Çok fazla bi lotum yok. Maliyette dünün tavanına göre düşük ama yine de mevzu böyle çıkarsa çok kulak çınlatırım.Ytd.

3. Bu haberden çok şey çıkar öncelikle adamların niyeti iyi değil bence bugünkü aracı kurum dağılımına bakılırsa küçük yatırımcıya epey bir yükleme yapılmış.adam ek satışlarınıda yüksek fiyattan yaptılar şti için son derece başarılı bir halka arz oldu . Burada çok daha gidecek diye çığırtkanlık yapanları göreceğiz.
    Artı böyle bir satış yapılacağı halka arz aşamasında söylenmesi gerekiyordu diye düşünüyorum buda şti in şeffaf olmadığı gösteriyor bence .

4. satış haber, borsa gündem borsa kapanmadan önce biliniyordu neden şimdi kulus yaparlar

5. Hisseniz yok burda ego yaparsınız.
    Varsa satın gidin kardeşim risk almayin
    Daha güzel hisseler vardir😁
    Mali ky ye yuklemislermis.
    Ky ye bakın finans.credi.meri...
    Meksanin malı bitti daha bunun iyi mi
    Kotumu olduğunu anlayamayan borsacılar var.YTD

6. Pasta paylaşa bilecek varmı kim ne almış kime arz etmişler görsek

7. Meksanın satış için yetkilendirildiğini sattıktan sonra kapa gönderiyorlar.. alengirli bir hisse daha dikkatli olmak lazım

yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by SlimCarlos34 Yazıyı Oku
    satış haber, borsa gündem borsa kapanmadan önce biliniyordu neden şimdi kulus yaparlar
    Niyet meselesi. Niyetleri iyi ise sıkıntı yok. Bahse konu site bana göre mimli. Böyle durumlarda haberleri çıktığında ayrıca korkacaksın kendi adıma. Dediğim gibi bunda çok bi kağıdım yok. Yine de niyet kötüyseee... ytd.

Sayfa 61/775 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •