son saatlerdeki satışla birlikte artık ya benim bir ihtimal dediğim yeni dip için düşüş içindeyiz ya da sizin 91.200 kırılmaması koşuluyla düzeltme bitirilip ralli modu...hayırlısı bakalım...
son saatlerdeki satışla birlikte artık ya benim bir ihtimal dediğim yeni dip için düşüş içindeyiz ya da sizin 91.200 kırılmaması koşuluyla düzeltme bitirilip ralli modu...hayırlısı bakalım...
Ülkenin yeni bir majör düzeltmeyi kaldıracak gücü yok. Şu an dünya genelinde hissedilen olumsuz bir hava var. Bunun yayılması başka şeylerin habercisi olur. Esasen pek çok teknik sinyal tarihsel dalganın bitmiş olma olasılığını doğruluyor. Örneğin 2017 çıkışının 2013-2016 üçgen formasyonun ardından gelmesi, 2017 son çeyrekte bitişin sonlanan diyagonal olması vs. Tek sorun zamanlama. Bu işin 3 sene sonra olması gerekiyordu.
Global türbülans devam eder de düşüş şelaleye dönerse bizim politika yapıcılar serbest piyasa masasına tekmeyi vurmayı daha ciddi düşünmeye başlarlar. O da zaten 30 küsür senelik oyunun bittiği anlamına gelir.
MSCI-EM grafiğindeki formasyonun bir ters obo olduğunu düşünüyorum. Aslında öyle olmasını temenni ediyorum diyelim.
--
Sn. Devir, 10 yıllıklar 3.20 oldu, düşüşün açıklaması bu olabilir mi?
Sayın Devir bizdede bir tobo görüntüsü oluşuyor gibi inşallah gerçekleşir.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın devir
dediğiniz gibi dipten gelen dalga itkiye dönüşemedi henüz
bence 100637 den başlayan düşüş fazla oldu ivedilikle düşen trend çizgisini yukarı kırmalı ve çok sert yukarı dönmesi lazım
ve bu yukarı dönüşüyle 3 ler serisi başlamalı
84,600 den gelen dalga itkiye dönemeden 3 dalga kalırsa vay halimize, resmen ürktüm , işallah 84,600 den gelen dalga itkiye evrilir
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Yer İmleri