Sayfa 61/1223 İlkİlk ... 11515960616263711111615611061 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. arkadaşlar merhaba viopta yeniyim bir soru sormak istiyorum.

şu anda diyelim ki 10 tane 12.2018 vadeli pgsus kontratını 27 liradan aldım.aralıkta 10 tane short yapmazsam 1 ocak itibariyle 27 bin lira nakit olarak ödeyip 1000 tane pgsus hissesi allabiliyor muyum.

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Uğur DÜNDAR'IN kayın validesi(Ümran BARADAN) Kemalpaşa da çinili köyü kurdu Cumhuriyet tarihinde ilk yaşandı.
    Uğur bey Halk tv de halkın hakkını savunuyormu hala?
    Çinili köy de adaketsizlik nedir bilmem. Ama birisinşn akrabasının eyleminden o kişiyi sorumlu tutmak hem mantıksız hem adaletsiz..

Diyelim ki senin kayınpeder eşeklere meftun alsa buna bakarak birisi senin için şey dese ben buna karşı çıkarım.. kayınpederinin öyle olması ikigözüm ün öyle birisi olduğu anlamına gelmez derim..

Olayın içinde ben varsam kıyakçılık yaptıysam?(kıyakçı bknz TDK ya)
    Son düzenleme : iki gozum; 26-06-2018 saat: 17:05.

4.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    yok Hollanda tarımı diyip duranlar okusunlar diye yazdım,

aslında yazılacak daha çok şey var

sömürü sistemi hakkında tabiii

neyin geri gelip gelmeyeceği önemli değil

yeterki sömürü sistemlerinin etkisinde kalmamak için ne yapılmalı

muhalefet biliodur da yazmazlar bak, cahil değiller nede olsa sormalı ne yapmalı diye
    Kooperatif..

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Uğur DÜNDAR'IN kayın validesi(Ümran BARADAN) Kemalpaşa da çinili köyü kurdu Cumhuriyet tarihinde ilk yaşandı.
    Uğur bey Halk tv de halkın hakkını savunuyormu hala?
    Bu arazinin 2500 m2 si belediyeye müze olarak devir edildi.

Ben yeni kabinede Ethem Sancak ismini bekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by chromingo Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba viopta yeniyim bir soru sormak istiyorum.

şu anda diyelim ki 10 tane 12.2018 vadeli pgsus kontratını 27 liradan aldım.aralıkta 10 tane short yapmazsam 1 ocak itibariyle 27 bin lira nakit olarak ödeyip 1000 tane pgsus hissesi allabiliyor muyum.
    siz vadeli piyasa olunca vade sonu mutlaka beklenecek mi zannediyorsunuz? vadelide sadece belli vadeye göre fiyat oluşur. yani vade kavramı sadece o vadedeki fiyatı oluşturmaya yarar. gerisi normal spot gibi anlık işlem yapabilirsiniz.

8. Eski bir hikaye vardı onu hatırladım.

Bizde herkesi vatanı ve dünyayı kurtarma üzerine yetiştiriyorlar, ileride insan olarak bu dünyada zamanın sınırlı kendine çocukken bir hedef koy ve ona odaklan denilebilmeli. Fakirlik de kişileri öncelikle düzenli gelir kapısı verecek konulara itiyor, girişimci, sanatçı vs pek çıkmıyor.

>>>>
    https://etilen.net/amerikali-is-adam...ikali-balikci/

Amerikalı iş adamı ve meksikalı balıkçı

Amerikalı bir iş adamı deniz kıyısında harika bir manzarası olan ufak Meksika köyünün iskelesinde etrafa bakıyordu. Yalnız bir balıkçı teknesinden bugün için yakaladığı birkaç sarı tuna ile ayrıldı. Amerikalı, Meksikalı balıkçıyı yakaladığı balıkların büyüklüğü yüzünden övdü.

“Bu balıkları yakalaman ne kadar sürdü?†diye sordu Amerikalı turist.

“Sadece kısa bir süre†diye cevap verdi balıkçı.

“Neden biraz daha kalıp daha fazla yakalamadın?†diye sordu Amerikalı.

“Ailemin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar balığım var†dedi balıkçı.

“Ama günün geri kalanında ne yapacaksın?â€

“Uzun süre uyuyorum, biraz balık tutuyorum, çocuklarımla oynuyorum, eşimle siesta yapıyorum. Akşamları da köyde dolaşıp, şarap içip arkadaşlarımla şarkı söylüyorumâ€

Amerikalı dalga geçti “Harvard’da MBA yaptım ve McKinsey’de danışman olarak çalışıyorum. Sana yardımcı olabilirim dedi.â€

Balıkçı geri adım atarak “Bu nasıl olacak efendim?†dedi.

“Balık tutmak için daha fazla süre ayır. Kazanacağın gelir ile daha büyük bir tekne alabilirsin ve daha büyük bir tekne sayesinde kazanacaklarınla birden fazla tekne sahibi olabilirsin. Sonunda bir filon olabilir. Balıklarını aracılara satmak yerine, doğrudan müşteriye satacak güce erişebilirsin ve kendi konserve fabrikanı açabilirsin. Ürünü, işleme sürecini ve dağıtımı tam olarak kontrol edebilirsin. Bu küçük şehirden taşınıp Mexico City’e taşınabilirsin. Ardından Los Angeles ve en sonunda girişimini daha da büyütebileceğin New York’a gelebilirsin.â€

“Bunların hepsi ne kadar sürecek?†diye sordu balıkçı.

“15, bilemedin 20 yıl.â€

“Ya sonra?â€

“Evet bundan sonrası gerçekten heyecan verici†dedi Harvard’da MBA yapmış danışman. “Doğru zaman geldiğinde, halka arz olacak ve şirketin hisselerini satacaksın. Çok zengin olacaksın ve milyonların olacak.â€

“Milyonlar mı efendim? Peki ya sonra?â€

“Emekli olacaksın! Uzun süre uyuyabileceğin, biraz balık tutabileceğin, çocuklarınla oynayabileceğin, siesta yapabileceğin ve akşamları içkini içerken köyde dolaşıp arkadaşlarınla şarkı söyleyebileceğin bir köye taşınabilirsin!â€

“Şuan bunları zaten yapıyorum efendim.â€
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 61/1223 İlkİlk ... 11515960616263711111615611061 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •