Şirket satacakları tarihe kadar 3 kademe alacak 2 kademe basacak yukardan satışlarını geri alana kadar ezecek . Böylece maliyetini hem aşağı çekecek hem de fiyatı çok çok yavaş olarak yukarı çekecek . O güne kadar 3 kademe alacak altlara alım yazıp aşağılara verenlerden de alacak yukardan verdiklerini aşağıdan geri alacak . Grafiğine dikkatle bakın her gün sabah yukarı yapar gün içerisinde aşağı gelenleri toplar . Bunu tekrar tekrar yapıyor . Bunu son 3 yıldır yukarıdan verip aşağıdan alarak aşağı götürerek yapıyor idi , oysa bu günlerde yani 3 - 5 aydır Yukarı götürerek yapıyor .
Bir de eski borsacı fıkrasını yazıyor
İşlem hacmi yaratıyor .
Bende değşik bir strateji geliştirdim gereksiz yere 3 kademe giderse veriyorum 1 ve 2 kademe alttan alıyorum .
Kısa günün karı oluyor . Sağ olasın spek . Böyle yaparak akşam hisseyi elinde tutanlara kıyak geçiyor .
Çok belirgin bir pattern üzerinde hareket ettiğinden son derece tahmin edilebilir oluyor . Bundan çıkardığım sonuç ciddi anlamda teknik analiz bilgisine sahip . Tekniğe uygun grafik çizmeye önem veriyor .
Tüm bunları da 75 K lot ile yaptığı için tebrik etmek de gerekiyor .
Son düzenleme : Baygeorge; 08-06-2017 saat: 15:36.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri