Ekrem İmamoğlu/CHP
Binali Yıldırm/AKP
Necdet Gökçınar/Saadet Partisi
İlker Yücel/Vatan Partisi
Kıbrıs hakkında hakkı ödenmez kara oğlanın ama bu krizde onun döneminde yaşandı işte yanlışmı söylüyoruz? Esas mesele tek taraflı değil herkesin eğrisini doğrusunu kabullenmektir.
Zamanında akepe Haburda davul zurna ile karşılama yaptı onuda lanetledik ama günümüzdeki tablo tam tersine döndü, artık futbol takımı gibi parti tutmayı bırakında siz açın gözünüzü.
Ya aslında biz tek bir kriz yaşıyoruz. 1950 'lerde başlayan 58 'de moratoryuma götüren ve yıllar boyu artarak devam eden . Şu kişiyi bu partiyi suçlamanın pek manasi yok suçun çoğu halkta .
Şark kurnazlığı yapan esnafa, sinyal vermeyen şoföre , aldığı krediyle oğluna spor araba çeken KOBİ sahibine , yalandan arazi gösterip hayali çiftlik kuran köylüye ne demeli. Elinde Kuran var diye , bir sümüklüye malını bağışlayan iş adamına ne demeli.
Biz kendimizi düzeltmeden ne AKP si ne CHP si hiçbiri kurtaramaz bizi . Daha dün eyaletimiz olan kıçı kırık bir ülke dahi ambargo tehditi yapar , ite köpeğe maskara oluruz .
Benim için o dediğin kişi dışarının adamı 18 yıldır da aynı.
Neyi şimdiye kadar iyi yaptı?
Hala özelleştirme adı altında CUMHURİYET TÜRKİYE sinin fabrikaları satıldı.
Tarım ve hayvancılık ta ne katıldı ÜLKEME
Soruyorum ne?
Niye ithalat dayatılıyor ÜLKEME
Beton bizi kalkındırırmı yada o alınan borçlar ödenirmi?Borç alarak Osmanlı zamanındaki durumlara geri döndük.
Bilerek yapılıyor diyorum bu işler.
At gözlüğü sizlerde.Bir düşünün bakım.
Takım tutar gibi artık bakmıyorum bu olaya şahsım.
Ahanda 56 yıllık dinimi 55 yıllık partimi de bıraktım.
Ne iyi olmuş bir önceki yıldan.Faiz,enflafyon,işsizlik,üretim,demokrasi,hu kuk vb.
Bir de anektot aktarayım.
2 tane komşum var 2 side akp li.
Ve mahkemelik oldular.Biri akp de yönetici.
Diğeri bu ülkede adalet yok hakimlere savcılara da güvenmiyorum der.Niye dediğimde?
Onun tanıdıkları var der.Yahu hukuk var ona göre karar verir dedim.Yok yok ya dedi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri