Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 61/427 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 3437 madde; 481 - 488 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Seçim yüzünden yaptılar. Ülkeye demokrasi geleceğini bildikleri için vurgunu seçimden önce yapalım dediler. Sonra fırsat bulamaz. Bu nedenle panik yapmamak lazım. Seçimden sonra bu karar iptal edilir.
    Bırakın bu siyasi yorumları. Biz 20 sene öncesini de biliyoruz. Para babaları dururken senin benim gibilere mi işleyecek sanıyorsunuz demokrasi hukuk ?

2. Koç oyak tamam, gerisi yalan. Bugün bir kere daha anladım. Keller her ky yi eller

ytd

3. Lütfen herkes SPK ya mail atsın. Bu bir dolandiriciliktir. Kabul edilemez.
    Satış iptal olur.
    Şirket içi bosaltmadir.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Lütfen herkes SPK ya mail atsın. Bu bir dolandiriciliktir. Kabul edilemez.
    Satış iptal olur.
    Şirket içi bosaltmadir.

Katiliyorum.Hayatimda ilk defa bir sirketi SPK'ya sikayet edecegim. Herkesi hakkini aramaya ve bu usulsuzlugu SPK'ya sikayet etmeye davet ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by turkuaz Yazıyı Oku
    Katiliyorum.Hayatimda ilk defa bir sirketi SPK'ya sikayet edecegim. Herkesi hakkini aramaya ve bu usulsuzlugu SPK'ya sikayet etmeye davet ediyorum
    illegal bir durum yok. bir sonuc cikacagini sanmiyorum, zaten dogus bunu avukatlarina ve mali musavirlerine danismadan asla yapmaz.

buradaki durum guven ile alakali, halka acik sirketin bilancosunda Boyle Kara delikler olusturursaniz hisse taban yer. Ben de azaltacagim sanirim.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by canozlu Yazıyı Oku
    illegal bir durum yok. bir sonuc cikacagini sanmiyorum, zaten dogus bunu avukatlarina ve mali musavirlerine danismadan asla yapmaz.

buradaki durum guven ile alakali, halka acik sirketin bilancosunda Boyle Kara delikler olusturursaniz hisse taban yer. Ben de azaltacagim sanirim.
    İllegal bir durum vardır. Halka açık kısmı bu kadar az olan bir şirket piyasa fiyatından fiyatlanamaz.
    Defter değerinin iki katıdır.
    Holding kendine finansman sağlamıştır.
    Bu kesinlikle iptal olur SPK tarafından. Ben şikayetimi yaptım. Herkes yapsın lütfen.
    Ferit çok uyanık tır. Bilirim.
    Madem öyle para lazım . Karın tamamını temettü olarak dagitabilirdi burada hedef ky ye para vermemektir.
    Sesinizi çıkartıp hakkınızı arayın lütfen

7.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    İllegal bir durum vardır. Halka açık kısmı bu kadar az olan bir şirket piyasa fiyatından fiyatlanamaz.
    Bu kesinlikle iptal olur SPK tarafından. Ben şikayetimi yaptım. Herkes yapsın lütfen.
    Madem öyle para lazım . Karın tamamını temettü olarak dagitabilirdi burada hedef ky ye para vermemektir.

Kelin elinin değdiği hiçbir şirketle bir daha işim olmaz. 2% civarı bir pozisyonum vardı hepsini şutlayıp çıktım. Allahtan tabanı bozdu birkaç kere de çıkmama izin verdi yoksa şunları okuyup sinir krizi geçirirdim ekran başında.

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku

Fenerbahçeye zamanında bedelini karşılayarak iyi tarnsferler yapmıştı.O zaman helal demiştim

Sayfa 61/427 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •