Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Sn. Diproyal, hisse trade eden biri değilim.
Ucuz buldukça alıyorum. Biriktirip bekliyorum genelde. Şu an basması benim işime gelir.
Biz ky yiz bahsettiğim lotlar küçük, ama garip bu kadar küçük rakamlar için böyle hareketler.
Eşimiz dostumuz var, soran eden oluyor. Bilemedim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam,
Bu tür şirketlerde bende trade etmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Diğer yandan piyasa zamanlamasını nispeten zorlu olduğu dönemlerdeyiz. Bu nedenle al-tut yöntemi şimdilik faydalı oluyor.
Piyasa değeri 400 milyon TL altında dolanıyor. Bu değerleme ile satan kişinin motivasyonunu da bilemiyorum.
Dediğiniz gibi buralarda kalması bizim lehimize gibi duruyor.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Onun hinci bana 3,25 ortalama ile 315bin lotunu aldim elinden , o hincla tahtayi yerden yere vurdu, simdi bekliyor satiyim diye farkinda olmadigi yine bir alis hamlesine gececegim 500 k yapana kadar, zaten uzun sure 2025 cirolarina kadar bekleme planim var, istedigi kadar oynasin bakalim...
Maşallah güzel rakam.
Bende dün itibari ile sizin 1/4 u oldu. Maliyet 3.3
Ben de sizin lotlara çıkabilirim burada tutma süresine ve diğer pozisyonlarımın akıbetine göre.
Bakalım ne edecek, nasip.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de yaklasik 1 senedir zararla bekliyorum ama sirkete guvenim var. Zamani gekecek elbet
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Yer İmleri