Sayfa 611/916 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Ha para önemli değil ,böyle basit bir konu için öyle yüce makamları meşgul etmene gerek yok seavoice kardeşim,para dediğin ne ki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tekniğe çok inanıyorsun ,emeğin var bilgin var ,kutsalını tartışmak bile aklıma gelmez.Zaten teknik falan anladığım bildiğim inandığım konular değil.Bunca yıldır borsada teknik falan izlemeden idare ediyorum,bundan sonra da sıkıntı olmaz.
    hocam sen teknik konusunda ön yargılısın.. neden? çünkü öğrenmek için ya üzerine eğilmemişsin ilgilenmemişsin ya da anlamamış kestirip atmışsın.. yani tekniği okuyup idrak edip, bir işe yarayıp yaramadığını görmeden hüküm vermişsin gibi düşünüyorum.. kaldı ki bu iş ilgilenilen meslek edinilen bir iş.. ne insanlar var bu işle uğraşıyorlar.. ben hiçbir zaman teknik analizciyim demedim kendime.. çünkü değilim bu benim işim değil.. kusura bakma ama havaya sen sokuyorsun beni yok kutsalın yok iyi olabilirsin falan vs.. yok abi benim çok yanlışım var ben her an yeni hatalarımı keşfediyorum vay anasını bu yanlışmış diye.. dolayısı ile benimki amatör bir ruh olabilir fakat o dahi ciddiyet gerektirir zaten.. bu işin temeli amatör ruh aslında.. sonuç itibari ile bu benim mesleğim değil ve olmayacakta vesselam..

Seavoice kardeşim ben 20 yıldır borsayı takip ederim,galip ağanın işlem yaptığı tüm patronların speklerle anlaşma yapıp milleti dolandırdığı,elin hintlisinin bile gelip vurgun yaptığı(reysaş olayı ilgilenenler elin hintlisisnin çevirdiği dolabı internetten bulup bakabilirler)bir borsada ne tekniği olacak.Adamlar bildiğin sahtekar o grafiklerde katakulli yapmayacaklar mı.Al satlarla tek lot almadan tek lot satmadan istedikleri gün işlem hacmini on katına çıkarıyorlar,daha geçen ay 380 milyon lotluk işlem doholde tek günde olmadı mı o işlemleri kim yaptı.Olay kendi dinamiklerinde yürüse hadi inanalım uğraşalım,hep çakallıkların döndüğü spk nın bunlara izin verdiği bir mecrada para kazanmaya çalışıyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
    Bak tekniğe inanmasaydın belki de 1.22 de o stop losu yapmayacaktın ,bir de böyle düşün olayı.
    o panikloss tu teknikloss değilki.. teknikloss korona öncesi haftalık kobrayla gelmişti ama emminin aylık kobraları bizi ralliye devam ettirir şeysiyle dikkate almamıştım.. yanıldım.. bu kadar basit.. işte o meşum çizginin altında 180 lere gelebilir diye yazmama rağmen kendim bile 192 lerde teknikloss yapmadım.. emminin temeline inandım dolarına sarıldım ama sonrası malum şelale.. ha ondan sonra korona geldi vs işin tuzu biberi oldu..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
    Seavoice kardeşim ben 20 yıldır borsayı takip ederim,galip ağanın işlem yaptığı tüm patronların speklerle anlaşma yapıp milleti dolandırdığı,elin hintlisinin bile gelip vurgun yaptığı(reysaş olayı ilgilenenler elin hintlisisnin çevirdiği dolabı internetten bulup bakabilirler)bir borsada ne tekniği olacak.Adamlar bildiğin sahtekar o grafiklerde katakulli yapmayacaklar mı.Al satlarla tek lot almadan tek lot satmadan istedikleri gün işlem hacmini on katına çıkarıyorlar,daha geçen ay 380 milyon lotluk işlem doholde tek günde olmadı mı o işlemleri kim yaptı.Olay kendi dinamiklerinde yürüse hadi inanalım uğraşalım,hep çakallıkların döndüğü spk nın bunlara izin verdiği bir mecrada para kazanmaya çalışıyoruz.
    e zaten senin bu mecrada bulunman abes o zaman.. elindeki savaş aletin ne o zaman bu arenada bulunmana yardımcı olan? top secret değilse paylaşırmısın?

Valla ben temele inanırım şirket sağlamsa,geleceği varsa hava da fırtınalı değilse mesele yok.Ama bak benim de göstergelerim var.Hep bir gözüm amerikan borsalarında ,orda çöküş bir başlarsa rakam temel falan dinlemem kaçarım.Yoksa normal havada spek ne yaparsa yapsın satmam,hatta alırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
    Valla ben temele inanırım şirket sağlamsa,geleceği varsa hava da fırtınalı değilse mesele yok.Ama bak benim de göstergelerim var.Hep bir gözüm amerikan borsalarında ,orda çöküş bir başlarsa rakam temel falan dinlemem kaçarım.Yoksa normal havada spek ne yaparsa yapsın satmam,hatta alırım.
    abi göstergelerini göster o zaman gizem yapma abi.. temel, amerikan borsaları, hava su bunları bırak.. göstergen ne abi?

Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    e zaten senin bu mecrada bulunman abes o zaman.. elindeki savaş aletin ne o zaman bu arenada bulunmana yardımcı olan? top secret değilse paylaşırmısın?
    Bak değerli kardeşim ,ben aylarca altın gümüş dedim ,eski yazılarımda görebilirsin.GMSTR,GLDTR falan çok uzun zaman önce o mecralarda yatırım yaptım.Tezim doğruymuş para kazandım.Önemli olan uzun vadeli trendi yakalamak.Arada osilasyonlar olur.Ana trendi yukarı olan enstrumanı yakalamaya çalışacaksın bence.Trendi görmek yakalamak en ama en önemli iş.Şimdi dohol un 10 yıllık grafiğine bak 1.6.2016 da 0.46 o günden beri çıkışta osilasyonlar olur,ama trend yukarı işte bu belli.Altının 10 yıllık grafiğine bak 1.8 .2018 de 1191 dolar ons o günden beri çıkışta.Ben arada yüz dolar ons yukarı da çıksa aşağı da inse umursamam.Yukarı trenddeki bir enstrumana bir yerde katılmak lazım.Sır falan yok benim tüm çabam ana trendleri anlayıp yukarı trendi olan enstrumanlara para koymak.Ha altında da dohol de de bu trendleri doğrulayacak temel analiz donelerim elbet var,bunlar sağlıklı çıkışlar ikisi de devam eder diye düşünüyorum.

Sayfa 611/916 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •