Sayfa 611/692 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ucuz gayrimenkul şirketlerinde potansiyel devam ediyor, yeniden değerlemelerden yüzde 90 vs artış yönünde gelen şirketler var, araştırıp onları bulmak lazım. YTD
    Israrla yardım bekliyorum..Özelden de öneri yapabilirsiniz. Sonuçta ben de inceliyorum ve kararımı kendim veriyorum..

Sn şekerli ben size yardımcı olayım,çok ucuza bildiğim bir şirket var beş gün sonra bilançosu gelecek,isterseniz özelden yazarım))))))Şu anda 2.20 den işlem görüyor ama bilanço sonrası 2.5 üstü kesin gibi))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn şekerli ben size yardımcı olayım,çok ucuza bildiğim bir şirket var beş gün sonra bilançosu gelecek,isterseniz özelden yazarım))))))Şu anda 2.20 den işlem görüyor ama bilanço sonrası 2.5 üstü kesin gibi))))))))
    acaba nedir nedir

�� sonra özelden yazarım.herkes duymasın sn şekerli sadece biz kazanalim

5. Benim bir tahminim var ama direncine geldi şu aralar, hafifledim. Düzeltmesini tamamladığında paylaşırım adını YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

6.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Benim bir tahminim var ama direncine geldi şu aralar, hafifledim. Düzeltmesini tamamladığında paylaşırım adını YTD
    Ben tahminleri söylemeyeceğinizi düşünerek bir miktar ağırlaştım, bilançoya kadar bekleyeceğim diyeceğim ama o zamanda siz tahminlerinizde haklı çıkacaksınız

7. Yan kağıtlara para akıyor düşünün GÖZDE bile yürümeye başladı, KLGYO da bir iki gün duraklar yoluna devam eder diye düşünüyorum. Belki de hiç duraklamadan gider. Benim analizime göre 2.30 a kadar önü açık orada sıkı direnç var, orlara çok yaklaşınca ben hafifledim ama bilinmez.. YTD

8. Sn. ŞEKERLİ valla süpersiniz, şu Hisse Net te pozitif enerji aldığım insanlardan birisiniz. Gözlemimi paylaşıyorum o halde şu anda grafiklerine bakınca diplerine yakın, temeline bakınca karlı, 1 TL nin altı veya az üstü hisseler revaçta.. Gözlemimdir.. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Ben tahminleri söylemeyeceğinizi düşünerek bir miktar ağırlaştım, bilançoya kadar bekleyeceğim diyeceğim ama o zamanda siz tahminlerinizde haklı çıkacaksınız

Sayfa 611/692 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •