Opb %-0,145
mps %-0,466
sua %+0,049
ktm %0
Opb %-0,145
mps %-0,466
sua %+0,049
ktm %0
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Biraz önce hesabıma girip kontrol ettim. Yaptıkları kesintiyi bu akşam menkul kıymet stopaj iadesi şeklinde hesabıma yatırmışlar. Yanlış işlem yaptıkları kesindi ama ben dekontu kontrol etmeseydim gitmişti 5-6 yıllık MKK ücreti
Bu tür mağduriyet durumlarında sosyal medya gerçekten etkili imiş, bunu bir kez daha tecrübe ettim. Daha önce de beyaz eşya alımında bir sorun yaşamıştım. Sorun 4-5 günde çözülmeyince hem şikayet var hem de twitter üzerinde şikayet etmiştim. 1 gün içinde sorunu çözmüşlerdi.
Forumu da böyle bir konu ile meşgul ettim kusura bakmayın.
Saygılar
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.
4 yıl önce İzmir'den Ankara'ya döndüğümde annemin emekli hesabına denizbankta internet şubesi açtım. 70 küsür yaşında annem arada bir emekli maaşının yarım yattığını söylüyor, şikayet ediyordu.
Öyle bir şeyin olamayacağını söyleyip, kurcalayıp geçmişe dönük detaylara baktığımda, internet bilgi servisi vs. paketi gibi saçma bir şeye üye yapmışlar bırak internet kullanmayı, kumanda kullanmayan annemi , 6 ayda bir 800 küsür lira kesmişler.
Şikayet ettim bütün kanallarına, çözmediler, umurlarında dahi olmadı.
Twitterdan ana hesap dexia rusya hesabına ulaştım anlattım, ertesi gün genel müdürlükten arayıp çözdüler.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İki hesabım arasında para havalesi yaparken bile iki hesabın miktarlarını toplayıp son hesap durumunun sağlamasını yapıyorum.
Zaman zaman bu kadarda saçmalama hata olurmu hiç diyorum kendime
Ama olanları gördükçe her işin kontrolünün yapılmasının gerektiğini anlıyoruz..
Şimdi içime kurt düştü,
PPZ getirileri doğru yansıyormu hesaba acaba?
PPF diye kontrol etmiyorum, onuda mı günlük kontrol etsek acaba?![]()
https://twitter.com/fonvefon/status/...482525697?s=21
Nnf ile ilgili farklı bir bakış açısı:
Yer İmleri