Sayfa 611/1003 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Opb %-0,145
    mps %-0,466
    sua %+0,049
    ktm %0
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2. Biraz önce hesabıma girip kontrol ettim. Yaptıkları kesintiyi bu akşam menkul kıymet stopaj iadesi şeklinde hesabıma yatırmışlar. Yanlış işlem yaptıkları kesindi ama ben dekontu kontrol etmeseydim gitmişti 5-6 yıllık MKK ücreti
    Bu tür mağduriyet durumlarında sosyal medya gerçekten etkili imiş, bunu bir kez daha tecrübe ettim. Daha önce de beyaz eşya alımında bir sorun yaşamıştım. Sorun 4-5 günde çözülmeyince hem şikayet var hem de twitter üzerinde şikayet etmiştim. 1 gün içinde sorunu çözmüşlerdi.
    Forumu da böyle bir konu ile meşgul ettim kusura bakmayın.
    Saygılar
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam MKK ücreti olabilir mi tam o güne denk gelen. MKK ücreti kesiliyor aylık rutin olarak yatırım hesaplarından ? Yatırım hesabı ekstresinde detaylarında ne görünüyor. stopaj diye bir ibare var mı ?
    Dekontta tüm bilgiler yazıyordu. Hangi fon kaç adet kaç liradan satılmış, kaç lira kar edilmiş, hesaba kaç lira yatmış, shedule stopaj olarak kesilen miktar vs.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.

4.  Alıntı Originally Posted by tim42 Yazıyı Oku
    Dekontta tüm bilgiler yazıyordu. Hangi fon kaç adet kaç liradan satılmış, kaç lira kar edilmiş, hesaba kaç lira yatmış, shedule stopaj olarak kesilen miktar vs.
    4 yıl önce İzmir'den Ankara'ya döndüğümde annemin emekli hesabına denizbankta internet şubesi açtım. 70 küsür yaşında annem arada bir emekli maaşının yarım yattığını söylüyor, şikayet ediyordu.
    Öyle bir şeyin olamayacağını söyleyip, kurcalayıp geçmişe dönük detaylara baktığımda, internet bilgi servisi vs. paketi gibi saçma bir şeye üye yapmışlar bırak internet kullanmayı, kumanda kullanmayan annemi , 6 ayda bir 800 küsür lira kesmişler.
    Şikayet ettim bütün kanallarına, çözmediler, umurlarında dahi olmadı.
    Twitterdan ana hesap dexia rusya hesabına ulaştım anlattım, ertesi gün genel müdürlükten arayıp çözdüler.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by tim42 Yazıyı Oku
    Biraz önce hesabıma girip kontrol ettim. Yaptıkları kesintiyi bu akşam menkul kıymet stopaj iadesi şeklinde hesabıma yatırmışlar. Yanlış işlem yaptıkları kesindi ama ben dekontu kontrol etmeseydim gitmişti 5-6 yıllık MKK ücreti
    Bu tür mağduriyet durumlarında sosyal medya gerçekten etkili imiş, bunu bir kez daha tecrübe ettim. Daha önce de beyaz eşya alımında bir sorun yaşamıştım. Sorun 4-5 günde çözülmeyince hem şikayet var hem de twitter üzerinde şikayet etmiştim. 1 gün içinde sorunu çözmüşlerdi.
    Forumu da böyle bir konu ile meşgul ettim kusura bakmayın.
    Saygılar
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    4 yıl önce İzmir'den Ankara'ya döndüğümde annemin emekli hesabına denizbankta internet şubesi açtım. 70 küsür yaşında annem arada bir emekli maaşının yarım yattığını söylüyor, şikayet ediyordu. Öyle bir şeyin olamayacağını söyleyip, kurcalayıp geçmişe dönük detaylara baktığımda, internet bilgi servisi vs. paketi gibi saçma bir şeye üye yapmışlar bırak internet kullanmayı, kumanda kullanmayan annemi , 6 ayda bir 800 küsür lira kesmişler. Şikayet ettim çözmediler, umurlarında dahi olmadı.
    Twitterdan ana hesap dexia rusya hesabına ulaştım anlattım, ertesi gün genel müdürlükten arayıp çözdüler.
    İki hesabım arasında para havalesi yaparken bile iki hesabın miktarlarını toplayıp son hesap durumunun sağlamasını yapıyorum.
    Zaman zaman bu kadarda saçmalama hata olurmu hiç diyorum kendime
    Ama olanları gördükçe her işin kontrolünün yapılmasının gerektiğini anlıyoruz..

Şimdi içime kurt düştü,
    PPZ getirileri doğru yansıyormu hesaba acaba?
    PPF diye kontrol etmiyorum, onuda mı günlük kontrol etsek acaba?

6. https://twitter.com/fonvefon/status/...482525697?s=21

Nnf ile ilgili farklı bir bakış açısı:

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam MKK ücreti olabilir mi tam o güne denk gelen. MKK ücreti kesiliyor aylık rutin olarak yatırım hesaplarından ? Yatırım hesabı ekstresinde detaylarında ne görünüyor. stopaj diye bir ibare var mı ?
    İş bankası yatırım hesabında " Hesap Hareketleri " diye bir bölüm var. Burası tıklandığında yapılan işlemlerden kesilen miktarlar görünür. Diğer bankalarda da öyle bir bölüm varsa o kesintinin neden olduğu görülebilinir.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İki hesabım arasında para havalesi yaparken bile iki hesabın miktarlarını toplayıp son hesap durumunun sağlamasını yapıyorum.
    Zaman zaman bu kadarda saçmalama hata olurmu hiç diyorum kendime
    Ama olanları gördükçe her işin kontrolünün yapılmasının gerektiğini anlıyoruz..

Şimdi içime kurt düştü,
    PPZ getirileri doğru yansıyormu hesaba acaba?
    PPF diye kontrol etmiyorum, onuda mı günlük kontrol etsek acaba?
    Finans senin gibi bir insan böyle hatalar yapmamalı. Yap bir excel tablosu. Her gün günlük değerleri gir. Ve formul ile günlük getirilerini hesapla. Ay bazında da getirisini kolayca hesaplayabilirsin. Kimseye güvenme.

Sayfa 611/1003 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •