Sayfa 611/1002 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    okulların açılışını bile erkene çekme amacı parayı bir an önce veliden alabilmek
    yoksa bu ekim ayı geçen seneden daha kötü olacak..
    Piyasa şeytanların elinde oyuncak olmuş. Bizler de o anda işimize nasıl gelirse - çıkarımız varsa - o tarafa alkış tutar olduk. 2 haftadır Mecidiyeköy- çeliktepe - levent - şişli bölgelerinde 1+1 arıyorum. Adamlar o kadar kendilerini aşmış ki , değil polis, hakim mafya bile bu işi düzeltemez. Vatandaş sahibinden İlan koyuyor, bölgedeki fiyattan da en az 500 aşağı yazıyor. Arıyorum , sürekli meşgul. sms atıyor '' sesli kısa mesaj atın, sonra watsapp tan haberleşelim diyor. Ben sesli mesaj attığımda hiç dönüş yok. Hanım '' evden kaçtım, geçici kalacak bir ev arıyorum '' sesli mesajı atınca anında dönüyor or...u çocuğu. Anladık ki bu yeni yöntemle kadın avı yapılıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bizde ateş gibi proflar var
    Biri anlatıyordu , domates aldın pazardan poşette 72 saat domateste 48 saat virüs kalir bu yüzden yıkayıp kuru +4 C de 48 saat beklet sonra tekrar yıka öyle diyorlardı.

Havada virüs 36 saat asılı kalıyor o yüzden kimse olmasa bile maske ile dolaş deniyordu millet km2 ye 10 kişi düşen köylerde bile koyun guderken maske takmıyor diye cenderme tarafından göz altına alınıyordu .

O ZAMAN DELTA VARYANTI daha anasının karnından zuhur etmemişti bile .

Bu proflarin lafıyla millet büyüdü , sevgili proflar sizi . Her şeyi akşam okuyup sabah kendileri üretmiş gibi satarlar .
    Yakında bi sallanırız 5.5, her akşam deprem profları alır sahneyi tv lerde...yok fay hattı şurdan geçiyor, yok bu fay hattı 1800 lerden beri daha kırılmadı, olur mu efenim bu kırılınca ondaki yük de boşaldı...

Magazin bilim, kimsenin bir şey bildiği yok anasını satayım, Allah iyi ki şu gavurları yaratmış, yoksa halimiz haraptı..

Allahım acık da bize 'vir', akıl fikir...

Kokteyl yapalım Türk usülü, acık ondan, acık bundan, little little in to the middle..

Türk aşısı seri üretime geçecekmiş, iki şirket dedi haberlerde...daha durun bakalım onun tantanası yaşanacak daha...neler çıkar neler, ahanda buraya yazıyorum

3. Emlakçıyı arıyoruz , kardeş bu daire tam olarak nerede. Metro istasyonuna uzaklığı nedir felan. Adam çok rahat yalan söylüyor , başka bakan ve kapora bırakanlarda var, daire sahibi değerlendirecek ve döneceğiz size diyor. Sonra '' ilanda 2300 lira ama daireye 6 kişi talip olunca ev sahibi 2500 yaptı diyor. Daha neler neler.... En iyisi tapusunu alayım dedim ama o konu daha da ayrı bir tuzak.

Şu üniversiteler bu yılın başında 1-2 ay açılmasa tekrar fiyatlar oturur . Bir yandan da nereye kadar bu eğitim işi ertelenecek diyorum. Göçmen akını, iyi okulların belli illerde kalması felan vatandaşı zorluyor artık.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emlakçıyı arıyoruz , kardeş bu daire tam olarak nerede. Metro istasyonuna uzaklığı nedir felan. Adam çok rahat yalan söylüyor , başka bakan ve kapora bırakanlarda var, daire sahibi değerlendirecek ve döneceğiz size diyor. Sonra '' ilanda 2300 lira ama daireye 6 kişi talip olunca ev sahibi 2500 yaptı diyor. Daha neler neler.... En iyisi tapusunu alayım dedim ama o konu daha da ayrı bir tuzak.

Şu üniversiteler bu yılın başında 1-2 ay açılmasa tekrar fiyatlar oturur . Bir yandan da nereye kadar bu eğitim işi ertelenecek diyorum. Göçmen akını, iyi okulların belli illerde kalması felan vatandaşı zorluyor artık.
    Emlakçılık çok kral meslek. İleride iyice yaşlanıp kayışları kopardığımda denemek istiyorum.

Şalteri indireceksin, telsizi kapatacaksın ondan sonra Cudi ve Gabar'da bam bam bam bam önüne gelene sıkanzi :D

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Piyasa şeytanların elinde oyuncak olmuş. Bizler de o anda işimize nasıl gelirse - çıkarımız varsa - o tarafa alkış tutar olduk. 2 haftadır Mecidiyeköy- çeliktepe - levent - şişli bölgelerinde 1+1 arıyorum. Adamlar o kadar kendilerini aşmış ki , değil polis, hakim mafya bile bu işi düzeltemez. Vatandaş sahibinden İlan koyuyor, bölgedeki fiyattan da en az 500 aşağı yazıyor. Arıyorum , sürekli meşgul. sms atıyor '' sesli kısa mesaj atın, sonra watsapp tan haberleşelim diyor. Ben sesli mesaj attığımda hiç dönüş yok. Hanım '' evden kaçtım, geçici kalacak bir ev arıyorum '' sesli mesajı atınca anında dönüyor or...u çocuğu. Anladık ki bu yeni yöntemle kadın avı yapılıyor.
    Hep karı kız davası...bütün davaların 'limiti' alınırsa, hep oraya çıkar.

Zamanında Truva' yı işgal ettik biz, koca ülkeyi yıktık, yaktık, yağmaladık. Bakarsanız işin aslına, karı kız davası...

Ama Helen de ne karıydı beee

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emlakçıyı arıyoruz , kardeş bu daire tam olarak nerede. Metro istasyonuna uzaklığı nedir felan. Adam çok rahat yalan söylüyor , başka bakan ve kapora bırakanlarda var, daire sahibi değerlendirecek ve döneceğiz size diyor. Sonra '' ilanda 2300 lira ama daireye 6 kişi talip olunca ev sahibi 2500 yaptı diyor. Daha neler neler.... En iyisi tapusunu alayım dedim ama o konu daha da ayrı bir tuzak.

Bana rast gelen emlakçılar ve galericiler de böyle.
    Adamı ayakta töbe töbe töbe...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Emlakçılık çok kral meslek. İleride iyice yaşlanıp kayışları kopardığımda denemek istiyorum.

Şalteri indireceksin, telsizi kapatacaksın ondan sonra Cudi ve Gabar'da bam bam bam bam önüne gelene sıkanzi :D
    Anlaşıldı sizi de kalpten gömecez...

Patrick' i kaybettik Allah rahmet eylesin, nassı olmuş, kalp diyoollar..

Alın işte, hep karı kız davası

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Patrick sen işini bilirsin...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 611/1002 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •