Tavandan istiyolarsa vereyim yoksa mal benim malım kalsın evladiyelik olur ama eninde sonunda tavanı görecek bu gözlerim inş.birde bu bist açığa oynamayı kaldırmadıkça bizim gibileri çok çarpar bu ş... yoksunları
Tavandan istiyolarsa vereyim yoksa mal benim malım kalsın evladiyelik olur ama eninde sonunda tavanı görecek bu gözlerim inş.birde bu bist açığa oynamayı kaldırmadıkça bizim gibileri çok çarpar bu ş... yoksunları
Tüm yazdıklarım şahsi kanaatlerim olup ytd değildir.
Biri gelip kanırtmazsa bu devran böyle dönmeye devam edecek.
74 kaktığı anda 5 milyon lot satışa koydu Gedik. Olur da endeks düşerse alttan yerine koyar.
5 milyon lot x 1 kuruş desen 50.000 TL kar eder.
HA bakıyor ki işler tersine döndü dönüp 74ü alıyor, alamasa bile 74e alış yazıp 75i şişiriyor. 74ten verdiğini yerine koyuyor.
Tahtayı bilenler bilir, eskiden kademeler 200-300 bin lot anca olurdu. Bu çete geldiğinden beri kademeler yığılı. Ahmet Mergen de bunu yazıyor hep analizlerinde.
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
Katılıyorum,GEDİK ÇETESİ cephesinde bir gedik açılmadıkça fiyatı düşük tutacaklardır.
Şu ana dek ciddi bir alıcı ortada olmadığından bildikleri gibi at oynattılar.Bezginlerin malına da göz dikmiş durumdalar,çünkü onlardan aldıkça alıp sattığı miktarları arttırabiliyorlar.
Şu ana dek 14,000,000 lot çevirmiş GEDİK ve verdiği 2,500,000 lot onu da 0.74 alışa koydu.Ben Garanti,Oyak ve Yapı Kredinin de bu oyunun bir parçası olduğunu yani GEDİK'in karşı bacağı olduğunu düşünüyorum?
Yer İmleri