Sayfa 612/673 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Bu hisseyi almak için paranın hadimi hesabını bilmemek gerek . Bence..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    Altin yumurtlayan tavuk gibi oldu
    büyük bir ihtimal düşüşe yaklanacağım ama devam be amca
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3. Selamlar yine can evimize geldik 30 bin verdik 5 bin geri alabildik malesef.
    Nibas ocağımızı söndürdü.
    Y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir deniz Yazıyı Oku
    Selamlar yine can evimize geldik 30 bin verdik 5 bin geri alabildik malesef.
    Nibas ocağımızı söndürdü.
    Y.t.d
    Hoşgeldiniz. Nibaşya en tepeden almış olsanız 10k geri alırdınız. 5 almayı nasıl başardınız kaldıraç mı

5. Serveti 58'den verdim nibas'ı 76'dan aldım nibastaki şaçma hareketlerden bıktığım için salı günü 30'dan verdim serveti 127.40'tan aldım yalan konuşursam bana faydası yok zararı var.
    Sitemim bana 7 liradan 58'e kadar sabr ettim düzeltme yapar diye sattım ben kısmet diyorum inşallah yine kazanırız servetin önü açık.
    Y.t.d

6. 5.470 lot aldım

7. Değerli servet gyo yatırımcıları çok sabırlı olmalıyız onümüzde meşakatli bir süreç var eğer sabırla hissemize sahip çıkarsak çok iyi yarınlarımız olacak.
    Kısa sürede zengin olma hayali akıl kârı değil uzun vade sağlam hisseye yatırım yapmak en doğrusudur.
    Bakınız 2015'ten beri ara ara serveti aldım ve ufak hesaplarla nuhasebe ettiğimiz için çok kaybımız oldu.
    Twitter watsap telegram gibi guruplarda yazılanlara kulak asmayın onların çoğu %20 kar veya %5 zarar ile kaçan zümrelerdir onun için twittırı kapattım.
    Önümüzdeki hafta maksimum %10 bir kayiptan sonra endeks aşağı vursa bile hissemiz toparlanır ve 170 hedefine kilitlenir.
    Oswe real estatenin kalan yeri müzakereleri heran gündeme gelebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bazı guruplarda ky.dökmeden çıkmaz diye yazanlar oluyor genel kurulda olanlar belki hatırlar bunu orada yetkililere sordum ve tam aksine biz bu ekmeği tüm yatırımcılarımıza paylaşmak icin mücadele ediyoruz cevabını aldık.
    Bu yasaklar ky.yı dökmek için değil balinaların balıkları yutmasını engellemek olduğunu unutmayın.
    Y.t.d

Sayfa 612/673 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •