Originally Posted by aptamil Hep karşılıklı işlemler deniz satıyor BOFa alıyor Bofa satıyor Yapıkredi veya deniz alıyor. Artık yükselir denizin satışları bitti. Maalesef henüz daha bitmedi Denizin satışları elinde 4650000 lot vardı, 2180000 lotunu sattı
Originally Posted by NEVLI1 Maalesef henüz daha bitmedi Denizin satışları elinde 4650000 lot vardı, 2180000 lotunu sattı sattıgı hisse yabancı fon olabilir veya şahıs hissesi olabilir deniz yatırım da olan 4.65 milyon hisse 1 kişiye ait olması çok zor
Originally Posted by NEVLI1 Maalesef henüz daha bitmedi Denizin satışları elinde 4650000 lot vardı, 2180000 lotunu sattı Ben elindeki toplam lot miktarını kastetmemiştim 10 gün içinde aldığı malları kasıt etmiştim.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
marmaris otelin satış dedikodusu Akın ipek twiter de yazmış
Konsolide bilançonun açılış tarihi ne zaman. Bilen var mı?
Originally Posted by NEVLI1 Konsolide bilançonun açılış tarihi ne zaman. Bilen var mı? mart 11 diye biliyorum.
Cuma günü günlük Akd (pastası) Yukarıdaki cuma günü pastasının takas dağılımı. Doche ve citi, Ak ve BOA'ka üzeriden toplamda yaklaşık 1800000 lotu, 19,60 tl. gibi ortalamayla cıkış yapmış.
Dün ve bugünün günlük akd pastasına bakıldığında ise 3.911.978 lot BOA Tarafından + 134.745 lot ise Ak tarafından 18,30 tl ortalama ile iki günde toplanmış kimin hanesine virman yapılacağını tahmin az çok belli.
Forum Rules
Yer İmleri