3 ü mü birleşiyor ki ?
özsermaye de birleşilirse ki bilmiyorum
nibas ve cemaş düşmeli veya i.ey. ho yükselmeli
ytd değildir dikkat edin lütfen beni de kendinizi de üzmeyin sadece fikir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 ü mü birleşiyor ki ?
özsermaye de birleşilirse ki bilmiyorum
nibas ve cemaş düşmeli veya i.ey. ho yükselmeli
ytd değildir dikkat edin lütfen beni de kendinizi de üzmeyin sadece fikir
yine de bana kalsa içlerinde en dolu gerçek reel şirket döküm sanayi ve müşterileri ford arçelik olması sçısonda cemas gibi duruyor
hayırlısı inşaallah
yorumlarım geçmişi okumadan güncel üzerinden olup şirketler hakkında derin bilgim yoktur.
dolayısıyla yatırım değerlemesi yapmayalım
Öğrenciyim kira paramı beraya yatırmıştım 1.83 seviyesinde girdim 2.15leri gördü telefonum kırıldı satamadım hisseyi dedim bekliyim biraz sonra düştü 1.90 küsürlara düşük bir karla sattım.Sonra telefon parasını çıkarayım diye bütün parayı avoda bastım yarı yarıya kaybettim yarım saat içinde.Cemasa girdim 0.91den bide ordan kaybettim 1 telefon parası çıkarayım diye 2 telefon parası gitti.Daha yolun çok başındayım toyum daha, bir şey anladım gidenin arkasında koşmamak lazım sanırım yeni denizlere yelken açmak en mantıklısı heralde.
Buradakilerin zararı sadece 2 telefon parası olsa keşke (Ben dahil) Seninki yine çok iyi, takma kafana kazanırsın yine
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biliyorum yazmak istemiyordum aslında ama içimi dökmek istedim.Benim kaybım bazı kişilerin kaybettikleri yanında bir hiç.Yazmadan edemedim giriş seviyesindeyim tecrübe kazanmaya çalışıyorum foruma o yüzden kayıt oldum teşekkür ederim desteğiniz için.Umarım zararınızı kapatırsınız.
Yer İmleri