Sayfa 612/918 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 7342 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. CEMAS - Cemas Döküm

3 ü mü birleşiyor ki ?

özsermaye de birleşilirse ki bilmiyorum

nibas ve cemaş düşmeli veya i.ey. ho yükselmeli

ytd değildir dikkat edin lütfen beni de kendinizi de üzmeyin sadece fikir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. yine de bana kalsa içlerinde en dolu gerçek reel şirket döküm sanayi ve müşterileri ford arçelik olması sçısonda cemas gibi duruyor

hayırlısı inşaallah

yorumlarım geçmişi okumadan güncel üzerinden olup şirketler hakkında derin bilgim yoktur.

dolayısıyla yatırım değerlemesi yapmayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Öğrenciyim kira paramı beraya yatırmıştım 1.83 seviyesinde girdim 2.15leri gördü telefonum kırıldı satamadım hisseyi dedim bekliyim biraz sonra düştü 1.90 küsürlara düşük bir karla sattım.Sonra telefon parasını çıkarayım diye bütün parayı avoda bastım yarı yarıya kaybettim yarım saat içinde.Cemasa girdim 0.91den bide ordan kaybettim 1 telefon parası çıkarayım diye 2 telefon parası gitti.Daha yolun çok başındayım toyum daha, bir şey anladım gidenin arkasında koşmamak lazım sanırım yeni denizlere yelken açmak en mantıklısı heralde.

4.  Alıntı Originally Posted by warrenmemet Yazıyı Oku
    Öğrenciyim kira paramı beraya yatırmıştım 1.83 seviyesinde girdim 2.15leri gördü telefonum kırıldı satamadım hisseyi dedim bekliyim biraz sonra düştü 1.90 küsürlara düşük bir karla sattım.Sonra telefon parasını çıkarayım diye bütün parayı avoda bastım yarı yarıya kaybettim yarım saat içinde.Cemasa girdim 0.91den bide ordan kaybettim 1 telefon parası çıkarayım diye 2 telefon parası gitti.Daha yolun çok başındayım toyum daha, bir şey anladım gidenin arkasında koşmamak lazım sanırım yeni denizlere yelken açmak en mantıklısı heralde.
    Bence sen en yakın karada in,denizlerde dolaşmayı bırak

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bence sen en yakın karada in,denizlerde dolaşmayı bırak
    tipik ortaçağ skolastik kafa yapısı düştüysek kalkmasını biliriz merak etme

6.  Alıntı Originally Posted by warrenmemet Yazıyı Oku
    Öğrenciyim kira paramı beraya yatırmıştım 1.83 seviyesinde girdim 2.15leri gördü telefonum kırıldı satamadım hisseyi dedim bekliyim biraz sonra düştü 1.90 küsürlara düşük bir karla sattım.Sonra telefon parasını çıkarayım diye bütün parayı avoda bastım yarı yarıya kaybettim yarım saat içinde.Cemasa girdim 0.91den bide ordan kaybettim 1 telefon parası çıkarayım diye 2 telefon parası gitti.Daha yolun çok başındayım toyum daha, bir şey anladım gidenin arkasında koşmamak lazım sanırım yeni denizlere yelken açmak en mantıklısı heralde.
    Buradakilerin zararı sadece 2 telefon parası olsa keşke (Ben dahil) Seninki yine çok iyi, takma kafana kazanırsın yine

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    Buradakilerin zararı sadece 2 telefon parası olsa keşke (Ben dahil) Seninki yine çok iyi, takma kafana kazanırsın yine

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biliyorum yazmak istemiyordum aslında ama içimi dökmek istedim.Benim kaybım bazı kişilerin kaybettikleri yanında bir hiç.Yazmadan edemedim giriş seviyesindeyim tecrübe kazanmaya çalışıyorum foruma o yüzden kayıt oldum teşekkür ederim desteğiniz için.Umarım zararınızı kapatırsınız.

8.  Alıntı Originally Posted by warrenmemet Yazıyı Oku
    tipik ortaçağ skolastik kafa yapısı düştüysek kalkmasını biliriz merak etme
    Borsa çaylakları yolma yeri sana yol gösterdik bozulma hemen,önce pişmen lazım 25 yıldır borsadayız,senin önün kRanlık,bırak bu işleri git kuz arkadaşlarınla çay kahve iç zamanını tületme burkarda

Sayfa 612/918 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •