Sayfa 613/690 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Eyy Cenk,Eyy Spk.....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Spk ve Borsa istanbul u protesto edin önünde eylem yapın sizin hakkınızı yok ediyorlar siz sesiz kalıyorsunuz sesiz kalan onlarla birliktedir unutmayın cehennem sesiz ler içinde vardır Spk nın önünde hisse yakın bir sürü eylem metodu var bunları kullanın yoksa ağlamayana bir şey yok duygu sömürüsü yapmayana bir şey vermiyorlar bu dünya da

Sesinizi duyurun Sesinizi duymayanlara duyurun yoksa giden gelmiyor bunu bilin

Şundan da çekinmeyin Hakkını ararken her yol mubahtır Her yolu deneyin eylem yapın
    Son düzenleme : meteak; 04-05-2018 saat: 16:47.

3. CENK efendi çalışıyormuş, bakalım dersini iyi çalışıp sınıfı geçecek mi? Hepimiz dört gözle bekliyoruz.

4. Bizim durumumuz da olan diğer hisselerin yatırımcıları da whatsapp grupları kurarak bir araya gelmeye ortak hareket ederek uzman avukat bulup dava açmaya çalışıyor. Kısaca bu duruma düşen herkes aynı durumda. Kimse ne yapacağını kimi ne diye nasıl dava edeceğini bilmiyor.. Bunu bilenler ne elde etmiş oda ayrı soru..Herkes gücü oranın da mücadele etmeye çalışıyor..

Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    buraları boş bırakmayalım..
    6 yıl boyunca hiç boş bırakmadık evelallah... dramali, erdemsezer, venedik, eyestopper, emreünal vs... en çok da Selim hoca, gecenin bir yarısı girerdim ve başlığı görüntüleyen 2 üye 0 ziyaretçi...diğer arkadaşlarla da denk gelirdik ama en çok da Selim hoca olurdu... günlerce yazı yazılmayan foruma bir mesaj : legenda kardeşim hayırlı geceler ya da duruma göre günaydın..birkaç dakika içinde 3-4 kişi olurduk... ama kimse birşey yazmazdı, yazılacak birşey de yoktu zaten..20li kuruşlarda yazacak birşeyi olmuyordu insanın..yazmasak da hep takipteydik kısacası...yine takipteyiz
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Hakkını yemeyelim, bir de ahmetsrerhanpoyr vardı
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Hakkını yemeyelim, bir de ahmetsrerhanpoyr vardı
    Ahmet kardeşim,nerelerdesin,hisseler duruyor mu?Duruyorsa whatsapp grubumuza bekleriz.Erdemsezer arkadaşımızda uzun yıllar bekledikten sonra satıp çıkmıştı.Eğer buralara uğrarsanız,grubumuza gelin.Ramle53 de vardı,eyestoper ....demekki satmışlar,yoksa gelirlerdi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

8.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Şunu satanın amacı ne ))

İlginç

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 613/690 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz