YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by Zülfü Aşkın PGSUS--THY.. tepki boyutu ne kadar olacak... Yaklaşık 20 kontratını çıktım Pegasus un ortalama 71.60 dan...büyük kısmı duruyor...
Filmin kopacağı ikinci yer sonda belirttiğiniz Originally Posted by Zülfü Aşkın 143850 altında 143,000 destek seviyesi........... MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by oyunagelenadam Filmin kopacağı ikinci yer sonda belirttiğiniz MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. [IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG] 143,850.....
Ereğliden böyle bir dalış beklemiyordum. Poz azalttım.
Boşta kalan kaynakla akbnk'a girdim. İyi bir görüntü veriyor.
[IMG][/IMG] TEST amaçlı olarak burda kalsın biraz takip edeceğim bu sistemi.......... [IMG][/IMG]
Originally Posted by BaşKara Ereğliden böyle bir dalış beklemiyordum. Poz azalttım. 9'ların başından yeniden girme fırsatı olacak sanırım. Değişen yapı o seviyeyi işaret ediyor..
Forum Rules
Yer İmleri