Finalsal gider neyin nesi görmek lazim
Finalsal gider neyin nesi görmek lazim
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yukarda gecen yılki 3 aylıklar var. Sizce bir anormalik yok mu?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Arkadaslar yorumlarinizi okuyorum ama 2 arkadas harici hepiniz komiksiniz.birde eski yorumcularsiniz.sirket bal gibi zarar aciklamis.hemde 7 milyon kusur.once bunu kabullenin.spk blancoda ayni vivarda gelir yuksek ihtimal.istiraki yok sonucu degistircek.
Piyasa son net kara bakar her zaman.mesela ben 10 milyon kazdim diyelim 500 milyon kredim varsa ben odeyecegim.tabiki sirketi ve degerini belirler.....
Simdi herkes suni bilsin.sirket kurumsal degil.yillarca acikladigi balncolar 3 ayliklar 6 aylik yillik v.s hepsi birbiriyle alakasiz.bir anda 30 milyon kardan bir anda zarara dusuyor..
Bakin bu sirket son 2 yilda blanvolariyla primlendi.15 ay kadar once 4 liraydi bu hisse.ve 23 operasyonu yapildi.blanco oyinlariyla.yabanci 2.5 milyon lota satis yapti.
Siz 23 tepeyi baz alirsaniz o rakam yillik 112 milyon kara goredir.simdi zarar olursa atiyorum yilik kar cok duserse o zamanda 4 tl dipi unutmayin.4 olcak demiyorum.
Ayrica temmettu orani komik.hala iyi temettu yok yabanci dikkatini ceker gibi komik yorumlar var.kimse tinlamaz bu temettuyu.17 liralik bir hisse icin 0.58 kurus hikaye.gun ivinde zaten 60 kurus hergun dalgalaniyor.verebilecegi kanuni en yiksek rakami verdi.
Yer İmleri