Sayfa 613/844 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Favorim yibitaş.Sonra işbir.Yakalarmı bilemedim ki��
    yakalamasını canı gönülden arzuluyoruz ama bunun için bedelsiz vs. ve üstüne pazar değişikliği gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı tadı verir diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.

2. Saygı duyarım lakin bunun onu yakalaması çok daha olası. Hikayesi o kadar çok ki toparlayıp yazacak bir editör lazım. İştirakleri özellikle İşbir Yatak ve Sentetik beni çok heyecanlandırıyor. Halka arzı mutlaka gündeme gelecek. Birde Hindistan da ki yatırımlar. Stratejik ortaklık büyüme gayretinin olduğunu gösterir. Özellikle İşbir Yatak'a dikkat sürekli reklam yapıyor. Bu bir hazırlığın alt yapısı olamaz mı? Bir operasyonla kasaya girecek sıcak para sonucu finansal borçların azalması 1 milyar ciroda en az 150-200 milyon yıllık kar yazması demek olur ki; işte o zaman tadından yenmez. Olasılıklar gerçeğe dönerse güzel günler yakın demektir. YTD'değildir, diyelim kimse etkilenmesin.

3. sonuçta insanlar yatırım kararlarını tavsiye üzerine değil kendi istekleri ve düşünceleri ile alıyorlar, yazdıklarınıza katılıyorum ve sadece bekleyip göreceğiz diyorum, yatırım tavsiyesi değildir ve yazdıklarım beni bağlar.

4.  Alıntı Originally Posted by hilal66 Yazıyı Oku
    İŞBTR'nin günlük alım satım yapıldığı dönemlerde al sat yaparak bana çok para kazandırmıştı. Yada ben öyle sanıyordum. Günlük bir kaç al sat sonrası üç beş yüz lira aldı mı çok hoşumuza gidiyordu. bir ara günlük 30-40 lot alıp satmaya başladık. Şimdi diyorum ki o lotları birer birer kumbaraya atıp birikim yapsaymışız. Şimdi ihya olmuştuk. İŞBİR de gelecekte neden olmasın diyeceğimiz bir yola girmez mi? Bence en potansiyel hisse. İlk etapta Benim emşoyu(YİBİTAŞ) yakalarız. Gerisi Allah kerim. YTD'değildir.
    Sn.hilal66 yeri değil ama alıntıda bahsettiğiniz için soruyorum..yakın zamanda işbank hisseleri devir için meclise gelecekmiş...
    devir veya temettü durumunda fiyatı zaten yükselmiş. işbtr için dahada yüksek rakamlar telafuz ediliyor.
    kağıdı tanımanız nedeniyle bu durumu nasıl değerlendirirsiniz.. en azından birkaç lotla sonucu görmek nasıl olurdu acaba...çünkü geçen hafta sattığım bu kağıdı tekrar almayı düşünüyorumda.
    Son düzenleme : akgün; 15-06-2020 saat: 17:04.

5.  Alıntı Originally Posted by akgün Yazıyı Oku
    Sn.hilal66 yeri değil ama alıntıda bahsettiğiniz için soruyorum..yakın zamanda işbank hisseleri devir için meclise gelecekmiş...
    devir veya temettü durumunda fiyatı zaten yükselmiş. işbtr için dahada yüksek rakamlar telafuz ediliyor.
    kağıdı tanımanız nedeniyle bu durumu nasıl değerlendirirsiniz.. en azından birkaç lotla sonucu görmek nasıl olurdu acaba...çünkü geçen hafta sattığım bu kağıdı tekrar almayı düşünüyorumda.
    Ben İŞBTR'de sermaye artırımına katıldım. O zaman alınan kararla İŞCTR hissesi verdiler. Kısada iyi canımız yanmıştı. Galiba hazineye devrinde nominan değerden değilde defter değerinden hesaplanacak. İyi araştırmak lazım oransal olarak neye denk geliyor. Pahalı mı ucuz mu ona göre karar vermek gerekir. Bana sorarsanız bu fiyatlardan almam. ama tercih sizin. YTD değidir.

6. Ana Sözleşme'nin 62. maddesi gereğince A Grubu payların tasfiye işlemlerine ilişkin imtiyazı da mevcuttur. Her biri 1 Kuruş nominal değerde B Grubu paylar ise, daha düşük nominal değere sahip olmalarına rağmen, yukarıda sıralanan hususlarda her biri 4 Kuruş nominal değerde C Grubu paylar ile aynı haklara sahiptir. Ayrıca, Ana Sözleşme’nin 58. maddesi çerçevesinde, her biri 1 Kuruş nominal değerde A ve B Grubu payların kar dağıtımında da imtiyazları bulunmaktadır. İŞBİR ortaklarımız kusura bakmasın. Yeri değil ama bilgi edinilmesi için Sayın Akgün

7.  Alıntı Originally Posted by hilal66 Yazıyı Oku
    Ben İŞBTR'de sermaye artırımına katıldım. O zaman alınan kararla İŞCTR hissesi verdiler. Kısada iyi canımız yanmıştı. Galiba hazineye devrinde nominan değerden değilde defter değerinden hesaplanacak. İyi araştırmak lazım oransal olarak neye denk geliyor. Pahalı mı ucuz mu ona göre karar vermek gerekir. Bana sorarsanız bu fiyatlardan almam. ama tercih sizin. YTD değidir.
    yanıtınız için çok tşK'ler..fiyatı gerçekten şişmiş vaziyetde..buna rağmen .. devirde
    300-500 bin tl rakamları sıkça dillendirildiği için şüphelendim ve biraz karla sattım. bugünkü
    hareketide bunu doğruladı gibi. Biraz daha düşerse yine bakarız.. neyse şimdilik eski göz ağrım işbir'i
    tekrar takibe aldım..nasip.

8. Alış satış kademe atarmisiniz arkadaslar

Sayfa 613/844 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •