Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    *BIST: BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda 14/09/2022 ile 29/09/2022 tarihleri arasında uygulanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının 30/09/2022 tarihli seansta da uygulanmasına karar verilmiştir
    Bu piyasaya müdahale olmuyor mu? Ya da piyasa kaldı mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Hiçbir sey olmamış gibi yapınca hiçbir şey olmamış mi oluyor?

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Diyor ki...Artık klasik ekonomi anlayışı bitti. Davranışsal ve nöroekomi var. Örneğin insanın Iphone ihtiyacı olmasa da biri kampanya yapmış diye 5 kişi sıraya girince bunlar aptal olamaz deyip 1000 kişi sıraya girip birbirini ezebiliyor diye anladım.
    çiftlikbanka neden üye oldunuz sorusuna verilen cevaplardan biri bu o kadar kişi aptal olamaz diye oldum demişti birisi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Cümlenin içinde nörö diyor demek ki beyin var işin içinde.. beynini kullan falan dedi herhalde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beyin varsa senden benden bahsetmemiş dostum .biz ayak takımıyız.Beyne en uzak olan bölgeyi temsil ediyoruz anatomik haritada.
    Günaydın ve hayırlı cumalar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Pandemiden sonraki 100 grafiğini inceledim. Zaten pandemi ile beraber yabancı takasları düşmüştü biliyorsunuz. Dünkü gibi uzun fitillerde genelde dip görülmüş oluyor. En azından günlük kapanışlar bunun altında olmuyor. Pala mal topluyor nasıl olsa yabancı yok gibi. Sonuç olarak kapanışlarda 3046 altı beklemiyorum saçma sapan bir haber olmazsa. Bu benim incelememdir kimseyi bağlamasın.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Koç abey yokmu buralarda parayı çok kazNınca terketti burayı bende kaybedince terketmişim

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    çiftlikbanka neden üye oldunuz sorusuna verilen cevaplardan biri bu o kadar kişi aptal olamaz diye oldum demişti birisi
    Borsa da psikoloji ve nöroloji işidir.
    Stress oluyorsan sinirleniyorsan sabırsızsan işimiz zor. Adam tüm hormonlarımıza kadar biliyor. Nörolojik olarak nerede iflas ediyorsa beyin tam oradan dönüyor borsa...

8. Yatırımcı duygusuz olacak. Mesala bir hisseye girdin mi 10 sene bakmayacak. Bizde 2 dakka sonrasına kimse dayanamaz.
    Daha önce paylaşmıştım.
    https://psikolojistanbul.com/2013/04...hmallow-testi/

Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •