Sayfa 613/871 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. maliyeti yüksek olan arkadaşların beklemekten başka çareleri yok görünüyor...mümkün ise diplerinden maliyet düşülebilse iyi olur...başka bir çare aklıma gelmiyor...biraz önceki yorumumda da söylediğim gibi tavuk market fiyatlarının yükselmesi gerekiyor...yükselen fiyatlardan sonra döviz düşerse banvitin de kar marjı artacak...tek çare bu görünüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. benim banvite yorum yapmam bile hisseye moral oluyor yahu ....:kahkah: banvit %3,5 artıda
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    maliyeti yüksek olan arkadaşların beklemekten başka çareleri yok görünüyor...mümkün ise diplerinden maliyet düşülebilse iyi olur...başka bir çare aklıma gelmiyor...biraz önceki yorumumda da söylediğim gibi tavuk market fiyatlarının yükselmesi gerekiyor...yükselen fiyatlardan sonra döviz düşerse banvitin de kar marjı artacak...tek çare bu görünüyor...
    zaten yüksek hayat pahalı enflasyon da yüksek

4. Maliyet düşürmeye çalışmayın yani çalışın ama Yen'i hisse alarak değil , eldeki mevcutu yukardan ver aşağıdan al .ya sabit hisseniz olur para artar yada hisse sayınız artar.

5. Şaşırttın bizi Banvit gene mi ele verme operasyonu yoksa

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. coming sooon...!!

8. şirket yönetimine sesleniyorum hisse alım kararı al, kağıdını ve pozisyonunu güçlendir, ey şirket yönetim kurulu

Sayfa 613/871 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •