1.52 ye dikkat edin yıkılmak üzere .
1.51 i spek yıksın mal 1.47 TL ye gelir
1.52 ye dikkat edin yıkılmak üzere .
1.51 i spek yıksın mal 1.47 TL ye gelir
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Gül kokulu dostlarım benim . 7 Yıl oldu spek artık ruhumu okuyor .
Az daha ver spek daha gelmedi .
Saydın mı speeeeeeekkkkkk bana vermedin lowwww . . .
Sanıyorum 1.37 - 1.42 Aralığını Ekimden sonra göreceğiz .
Diğer bir öngörüm ise bu spek deli![]()
Nereden bildiğimi sormayın deli deli yi tanır .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
1 yılda 40 basamak yükseldi Mikla, 2016’da Dünyanın En İyi 100 restoranı listesinde 56. sıraya yükseldi.
2017’de 51. sıradaydı, şimdi ise 44. sıraya yerleşti. 26 haziran 2018 bizim çöp gözü ile baktığımız restorana bak.isgsy nin en kötü istiraki
Heh dünya zaten mot kadar.100 içinde ortalarda.zaten dünyada kaç tane restoran var ki.
Sportive her yıl kontrollü büyüyen bir şirket" diyen Selgur, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Ciro ve kârlılık bakımından çok zor bir yıl olan 2016'da da büyüdük. Geçen yılı toplam 160 milyon lira ciro ile kapattık. Bu yıl da toplam satışlarda yüzde 11 oranında büyüme hedefi koyduk.". Ya bu büyüme ney.kotu birşey olsa gerek.oyle ya en kötüsü bile büyüyor ısgsy yerinde sayıyor.yiyorsa 2018 de de büyüsün.😂
İran'da kriz var açtılarsa mağaza eyvah ki eyvah.😂
Sayin boran ya bir 10 yil daha cikis olmazsa ne yaparsiniz ....gercekten cook sabri olmayan bu hissede ne kadar dayanabilir senelik paranin maliyeti yuzde 20 10 yilda ne kadar olur paeanin maliyeti .....sonra alternatif maliyetler .....vs vs sepet sepet yumurta hikayesi kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Yer İmleri