Sayfa 614/1004 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kap ta 3 ay geriye kadar gittim, bir şey çıkmadı. Demek ki yükümlülük ihlali söz konsu gibi. Devre kesme işi olsaydı oltamıza takılırdı.

BKZ. "Oltaya takılanlar" from by BJK Coccinella...
    Teşekkür ederim abi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Alt pazarda işlem gören tüm hisslerde brüt takasda işlem gören hisseler gibi alım satım oluyor.

hisse değişimi yapmak istediğinizde de tüm paranız alt pazar hissesine bağlı ise satmadan başka bir hisse alamıyorsunuz.
    Doğrudur. Durum anlaşıldı. Sıkıntı yok o zaman.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Brüt takasta olduğuna emin misiniz. KAP platformunda bununla ilgili bir bildirim göremedim.

brüt takasta

4. https://www.ensonhaber.com/ekonomi/a...asini-imzaladi

ÇİN, HAKİMİYETİNİ ARTIRACAK; ABD VE AVRUPA...
    Çin'in Asya-Pasifik bölgesindeki ekonomik hakimiyetini artırması beklenen anlaşma ile ABD ve Avrupalı şirketlerin serbest ticaret bölgesinin dışında bırakılması öngörülüyor.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Alt pazarda işlem gören tüm hisslerde brüt takasda işlem gören hisseler gibi alım satım oluyor.

hisse değişimi yapmak istediğinizde de tüm paranız alt pazar hissesine bağlı ise satmadan başka bir hisse alamıyorsunuz.
    Kap ta 3 ay geriye kadar gittim, bir şey çıkmadı. Demek ki yükümlülük ihlali söz konsu gibi. Devre kesme işi olsaydı oltamıza takılırdı.

BKZ. "Oltaya takılanlar" from by BJK Coccinella...
    Doğrudur. Durum anlaşıldı. Sıkıntı yok o zaman.
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku

brüt takasta
    Tekrar teşekkür ederim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Ciro toplamda ve koparmada üçe katlamış, beşe katlamış, filan deyince, hangi hissedir diye heyecan yapmıştım...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Ciro toplamda ve koparmada üçe katlamış, beşe katlamış, filan deyince, hangi hissedir diye heyecan yapmıştım...
    peki
    nasıl becerebilmiş?
    hisse oldukça primli ve pahalı o ayrı şey, bir değişim dönüşüm yaşanıyor gibi
    gelecekte pahalı olmayabilicek pahalı değil diyebileceğimiz potansiyel görünüyor.
    öyle fazla borçlu da değil.

Sayfa 614/1004 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •