Helal olsun, bravo be degerli hocam, vallahi yine yırttı. Neler çektin be ya.Aysegul Dogrucan
@AysegulDogrucan
·
3s
Durum bu şekilde giderse,
@fatihdogrucan
'ı yoğun bakımdan servise alacaklar
Şifa ver Allahım şifa...
Helal olsun, bravo be degerli hocam, vallahi yine yırttı. Neler çektin be ya.Aysegul Dogrucan
@AysegulDogrucan
·
3s
Durum bu şekilde giderse,
@fatihdogrucan
'ı yoğun bakımdan servise alacaklar
Şifa ver Allahım şifa...
@erefefik
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
2s
Uçağa biniyorsun aklına geliyor mu, pilotlardan en azından biri aşısız olsa iyi olmaz mı? Başka örneklerde verilebilir ama en dramatik sonuçlusu bu gibi geldi bana.
@erefefik
Tebernüş Kireçci
@TebernKireci1
·
4s
Konut çakılmaya başladı!
Türkiye genelinde temmuzda 93 bin 902 konut satıldı.
Temmuzda satılan konut sayısı, aylık bazda yüzde 37.6, geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 12.9 azaldı.
@erefefik
MervİİİİŞ🍂
@Mervebsr07
Bn dua istiyorum arkadaşlar sizden kemoterapi alıyorum son evre olduğu halde doktor umut vermediği halde bn umudumu yitirmiyorum... yaşım 27 inşallah bu illetide yeneceğim ve okul hayatıma geri döneceğim bn fav istemiyorum bn dua istiyorum...
#kanseriyenecegim
@erefefik
@erefefik
Jack Heissenberg
@jackheissenberg
·
3s
7 Aylık bebeğime 3 gün ara ile iki farklı radyoloji doktoru ultrason yaptı. Kasık fıtığı teşhisi koydu. Bugün ameliyata alındı, cerrah ameliyatın ortasında çıktı fıtık yokmuş diyor. Bebeğim boş yere anestezi oldu, canı acıdı! Avukat arkadaşlar bir yol gösterin
@erefefik
Bravo. Bravo. Bravo...Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi Direktörü Şugayev: "Türkiye ile ikinci parti S-400 hava savunma sisteminin tedariki için bir sözleşme imzaladık. Sözleşme, S-400 sistemi bileşenlerinin bir kısmının Türkiye'de yerli olarak üretilmesini de içeriyor."
Borsa düser de cikar da. Türkiye'nin gelecegi önemli.
@erefefik
Yer İmleri