Sayfa 614/1005 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    15 adet daha long 10238 ortalama.....toplamda 27 adet LONG ....speğin kucağına verecem birazdan......real time......
    218 den aldığım longları yemeğe çıkarken 58 den verdim. yediğimiz boğazımıza durmasın
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Neredesin olm bende bulut abinin çocukları seni karabulut ile karıştırıp ayı diye vurdular sandım
    Bulut abimin çocukları senin garaoğlanlardan da fenadır abi sağ gösterip sol vururlar zopanın nerden geldiğini göremeyiz bile, aman diyim onlara bulaştırma beni, senin garaoğlanlar fazlasıyla yetiyor bana
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    218 den aldığım longları yemeğe çıkarken 58 den verdim. yediğimiz boğazımıza durmasın
    Tebrikler abi parayı gördün mü cebine koyacan. Yoksa yemek yerken yemeğin tadını unutursun meraktan

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    15 adet daha long 10238 ortalama.....toplamda 27 adet LONG ....speğin kucağına verecem birazdan......real time......
    10.226.......10 adet daha LONG ......toplam 37 adet......

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vobda mutlak kazanmalısın yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Allah daha çok versin. Şakasına takıldım zaten
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bol kazançlar.......tebrikler......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tebrikler abi parayı gördün mü cebine koyacan. Yoksa yemek yerken yemeğin tadını unutursun meraktan
    eyvallah kardeşim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. ABD, DeepSeek'in Çin ordusuna ve istihbarat operasyonlarına yardım ettiğini ileri sürdü

ABD'li üst düzey bir yetkili Reuters'a verdiği demeçte, yapay zeka şirketi DeepSeek'in Çin'in askeri ve istihbarat operasyonlarına destek verdiğini söyledi.

Yetkili, Çinli teknoloji girişiminin Güneydoğu Asya'daki paravan şirketleri kullanarak ABD kuralları uyarınca Çin'e sevk edilemeyen yüksek kaliteli yarı iletkenlere erişmeye çalıştığını da iddia etti.

Dışişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili Reuters'a verdiği röportajda, "DeepSeek'in Çin'in askeri ve istihbarat operasyonlarına gönüllü olarak destek sağladığını ve muhtemelen sağlamaya devam edeceğini anlıyoruz" dedi.

E onlarada saldırın o zaman acaba kendi global şirketleriniz ne yapıyor? İyice işin suyunu çıkardılar artık.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 614/1005 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •