Sayfa 615/928 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

4,5 milyar satış yapıp 1,250 milyar favok kârı eden şirkete kasada 380 milyon TL nakit varken, stokta 1,1 milyon mal varken,elinde kendi piyasa değeri kadar altın madeni varken batacak , bitecek diyenleri protesto ediyorum.ve kötü niyetli olduklarini düşünüyorum.

Tek sorun kısa vadeli borçlar.bunuda bankalar seve seve uzun vadeli yapar zaten

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2.67 den biraz daha ilave yaptim...tekkeyi birazda biz bekleyelim
    boran kardeşim dip mip bunlar olasi senaryo ,olur veya olmaz . beni irgalamiyor
    ben düştükçe az az topluyorum. 5 yil vadeli
    Hamdım Piştim Yandım

2,5 milyar kısa vadeli borcun 1.350 milyonu finansal borç.800 u ticaret yaptığı kişilerle olan borç. Muhtemelen stokta bulunan malın karşılığı.yani sorun olan borç 1,350 milyon.eldeki nakit bunun 350sini karşılar.geriye kalan borcunda bir iki yıllık kâr ile rahatlıkla kapatabilir. Alçaklar.kucuk yatırımcınin bilgisizliğini kullanıp bedava fiyatlar dan olumsuzluk pompalıyorlar.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    boran kardeşim dip mip bunlar olasi senaryo ,olur veya olmaz . beni irgalamiyor
    ben düştükçe az az topluyorum. 5 yil vadeli
    bize olumsuzluğu pompalayip sonra fiyatı ölü eşek fiyatına indiriyorlar.sitenin birinde okudum borcu çok,batar biter diye.ordada aşağı fiyatları söylüyorlardi. Gider mi o fiyatlara.gider.ama kalıcı olmaz.bilanco ortada.bu fiyat bedava.

6. vestele 6-7 liralardayken de öyle laflar cikartmislardi.
    aslinda hisse icin olumsuzluk pompalanmasi hissede olanlar icin iyi bişii ortak, çürükler ayiklanir ve sabirli olanlar tekkeyi bekleyenler çorbayi içer.
    unutma! borsada bir hisse pofpoflanip yaglayip gazlaniyorsa tehlike çanları caliyordur helede zirvelerdeyken yapiliyorsa cok tehlikeli dir.
    bir hisse diplerde olumsuzluk pompalaniyorsa hiç korkmam
    tabii tahtanin spekisi dökmeye çalışacak, onunda işi bu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    vestele 6-7 liralardayken de öyle laflar cikartmislardi.
    aslinda hisse icin olumsuzluk pompalanmasi hissede olanlar icin iyi bişii ortak, çürükler ayiklanir ve sabirli olanlar tekkeyi bekleyenler çorbayi içer.
    unutma! borsada bir hisse pofpoflanip yaglayip gazlaniyorsa tehlike çanları caliyordur helede zirvelerdeyken yapiliyorsa cok tehlikeli dir.
    bir hisse diplerde olumsuzluk pompalaniyorsa hiç korkmam
    tabii tahtanin spekisi dökmeye çalışacak, onunda işi bu
    guzel bir tespit.bilanco koç gibi.bunu bilelim.isteyen saydın isteyen beklesin.piyasa duzelince ederini bulur. yatırım tavsiyesi değildir.

1952 yılında kurulan çoğumuzun dedesi yaşındaki Türkiye de yüzde otuz pazar payına sahip olan koç gibi şirket.bu fiyatlara çocuklarimiza miras bırakılacak hisselerden biri.daha aşağı düşerse daha çok miras bırakmak için depolama yapılabilir . Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 615/928 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •