Sayfa 615/831 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Alıntı Originally Posted by - sur - Yazıyı Oku
    Saydığınız maddelerin hiçbirinin şirket finansallarına bir katkısı yok.
    Yanılıyorsunuz.

1-Fabrikayı kurdele ile açsalardı,,c.başkanını çağırsalardı,,tukas markası 7 den 70 e duyulacaktı.
    Şirketin markasının reklamı yapılacak,değeri artacaktı,,sessiz sedasız açtılar,hiç ses getirmedi.
    2-Kredi haberini yayınladıktan sonra fiyat 15.67 den 14.81 lere düştü,,hissesin değeri %6 değer kaybetti,,( ben çıkışa göre düşünüyorum oranı),,gap ı bahane ettiler ama esas düşüşün sebebi kredi,ipotek haberi idi.
    3-Fabrika açılışında kimse patronu göremedi,,şirket bence güven kaybına uğradı.,,güven hisseler için çok önemlidir.Bu günden daha önemli bir iş olabilirmiydi,fabrika açıyorsun,ortalıkta görünmüyorsun.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Yanılıyorsunuz.

Fabrikayı kurdele ile açsalardı,,c.başkanını çağırsalardı,,tukas markası 7 den 70 e duyulacaktı.
    Şirketin markasının reklamı yapılacak,değeri artacaktı,,sessiz sedasız açtılar,hiç ses getirmedi.
    Sevgili dostum, bence siz çok yüklü girdiniz. Okullu çocuk sizi dökmek için uğraşıyor.
    Şaka bir yana, sessiz sedasız açılışın sebebi patron yeterli malı toplayamadı bence.

Hatta çok fazla mal kaptırdı!

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sevgili dostum, bence siz çok yüklü girdiniz. Okullu çocuk sizi dökmek için uğraşıyor.
    Şaka bir yana, sessiz sedasız açılışın sebebi patron yeterli malı toplayamadı bence.

Kim ki beni dökecek,,bir görsek şunu da tanışsak
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Kim ki beni dökecek,,bir görsek şunu da tanışsak
    Jöleli çıkarmış sahibi.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku

Bizim patron mal kaptıracak fazla hiç sanmam hala o sinek den yag cıkarma derdinde...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Yanılıyorsunuz.

1-Fabrikayı kurdele ile açsalardı,,c.başkanını çağırsalardı,,tukas markası 7 den 70 e duyulacaktı.
    2-Kredi haberini yayınladıktan sonra fiyat 15.67 den 14.81 lere düştü,,hissesin değeri %6 değer kaybetti,,( ben çıkışa göre düşünüyorum oranı),,gap ı bahane ettiler ama esas düşüşün sebebi kredi,ipotek haberi idi.
    3-Fabrika açılışında kimse patronu göremedi,,şirket bence güven kaybına uğradı.,,güven hisseler için çok önemlidir.Bu günden daha önemli bir iş olabilirmiydi,fabrika açıyorsun,ortalıkta görünmüyorsun.
    1) Cumhurbaşkanı 30-40 milyon dolarlık fabrika açılışına mı gelecek. Biz milyar dolarlık yer açtık sadece bakan geldi.
    Bir yıl boyunca bu kapasitede onlarca açılış oluyor.

Tukaş 60 yıllık bir firma. Dün kurulmuş ismini tanıtmaya gerek olan bir firma da değil.
    Vatandaş güvendiği markalar arasında etikete bakarak karar veriyor.

2) Her düşüşü bir habere bağlamaya çalışmayalım. Hisse nasıl yükseliş trendindeyse kar satışları da olacaktır.

Mayıs ayında 10.80'den 9,62'ye
    Haziran ayında 14,65'den 12,58'e düşerken de haber yoktu.

İpotek haberinde ne diyor ?

Kullandığımız ve kullanacağımız kredilere karşılık olarak ipotek verildi.
    Kullandığımız dediğine göre belkide Manisa/Turgutlu fabrikası üzerinde de ipotek vardı, o ipoteği yeni yere taşıdı.
    Bunun ne anlama geldiğini tahmin edersiniz. Bir varsayım sadece.

3) Güven tabiki hisseler için çok önemlidir. Kişiden kişiye değişir. Ben alırken sahiplerinin kim olduğunu bilerek ve finansallarına bakarak aldım. Fabrika açılışına katılıp katılmaması benim tercihimi değiştirmez. Tercihini değiştirmek isteyenler için seans devam ediyor.
    Yazdığım yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku

Kötü niyetli patronlar kar gizleyip, bedelsiz yerine bedelli yapabiliyorlardır heralde.

Patronun mal toplama telaşı kaldığını düşünmüyorum. Ama tahta yapıcı çürük elmaları dökmek isteyebilir.
    Yazdığım yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. Gıda sektöründe açık ara en potansiyel olanı lakin en ağır hareket edeni bu oldu son günlerde ama farkı kapatacak gücüde fazlasıyla mevcut. Yeterki tahtacı show zamanı diyerek sahneye çıksın.

Sayfa 615/831 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •