Sayfa 615/1000 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

https://mobile.twitter.com/demirdeni...18999037620231

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ceza deyince aklıma Rtük başkanının twitter mesajları geldi pes dedim,artık gerçekten sözün bittiği yerdeyiz,adam açık açık,komşularını katletmeyi düşünen meczup ve onun destekçisi sunucunun programına;kanal özür diledi ceza gerekmez diyor,birde eleştirenlere;rtük talimatla iş yapmaz diyor offff tıkandım....
    Buna karşın tele1'e, fox'a,halktv'ye gık deseler ceza yazıyorlar, utanmadan...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/demirdeni...18999037620231

Bu sapıklara, sübyancılara, pekekelilere(seçim zamanı akepeye oy istemek şartıyla) televizyonda herşeyi konuşmak serbest...Allah ıslah etsin...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ahmet G’de gelecek mi ?.

Biraz latife yapıyoruz. Yoksa Reha Abi iyidir hoştur ama bazen taşı gediğine sert oturtuyor.

O bir süre yok , yazdığı mesaj tehlikeliymiş, bu yüzden sn Güneysu onu biraz uzağa göndermiş

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    6.902888 civarı.

6. #Reha gaya onurumuzdur
    Bu nasıl delikanlı. Coronasız yaşarız Rehasız olmaz vs vs. Ben gümüşte sizin düşüşü üzülerek izliyorum. Daha ne kadar baskı dolara özgürlük 1500 dolar 7. 10 dan aldım. Patladı gitti.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Buraya tarihin akışını yazsak sayfalara sığmaz,o mavi kitapçığı bilirim Ermenilerin sığındığı kitap,zaten yazdığınız gibi propaganda amaçlıydı aynen Hristiyan misyonerleri gibi,kitapçığı yazanlarda itiraf etti kitabın gerçeklere dayanmadığını,ama buna kim inanacak,at bir yalan,bu yalana sende inanırsın sonra İreis gibi...Osmanlı ve Rus arşivlerinde doğrularında,ama arşivin hali duman,o arşivlerin hikayesi hep ironi,sağa sola atıntı halinde eserlerin çoğu deforme oldu,işin en kötüsü 1931 yılında bunları hurda niyetine Bulgaristana satılma olayı,bazı duyarlı vatandaşlar devreye girdi bunu durdurdu,örnek iskelede yerde uçuşan bir belgeyi yazarlarımızdan biri görüyor,belge Rus,Osmanlı anlaşması,hemen Atatürke bildiriliyor satış iptal oluyor,ama çoğu belgeler gitmiş oluyor devamı

https://www.aa.com.tr/tr/kultur-sana...-tarih/1140968
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=93625

Aynen bunun gibi çok örnekler var,tarihimize bile doğru dürüst sahip çıkmamış bir milletiz.
    Almanlar hakkinda da ayni sekilde mavi kitap cikarilmisti.
    Ingiltere bu mavi kitabin propaganda amacli oldugunu ve iceriginin dogru olmadigini ilan etti.

Bildigim kadari ile ayni ilani Türkiye hakkinda yazilan mavi kitap hakkinda hala yapmadilar.

8.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Yoneticimizin agzindan laf dirhemle cikiyor. Sagolsun cezanin zamanini da soyledi. G. Ahmet abimizi de unutmayalim beyler. Oda buranin medari iftari. O olmasa reha abi ne yapar burda. Bak bunlar olmazsa bidaha gelmem bu davosa, pardon bu basliga.
    g.amed abiniz olmasa reha bey burada yapacak bir şey bulamayacaksa
    topikteki varlık nedenini g.amed'e borçlu yani, yorumu kendisine bırakıyorum..?

Sayfa 615/1000 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •