Sayfa 615/992 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Mgros ben olsam shortlamaz longlardim. Hisse zirve yapmaya oynuyor. 3 lu tepe gibi olmus. Guzel dinlenmis. Yarin da sert atak olabilir. Bu tarz hisseleri shortlamam.
    Migrosta ilginçtir shorttanda iyi para kazandım cuma günü 29.81 den long açmıştım ondanda iyi kazandım. 75 adet long pozu 30.50 den verdim sonra arkasından baka kaldım. Erken vermeseydim bu ayki krediyi de beleşe getirmiş olacaktım. Yaa nasip...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben GARAMN 7.76.. 7.60 arasında boşluk olmasından dolayı. yarın sabah açılış ile 7.60 boylayacağını düşünüyorum ancak bu ara xu100 desteğede dikkat edilmesini öneriyorum. olurya ayrışabilirler
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

çok kazanmak yerine önce kazanmayı prensip edinseniz daha mantıklı olmazmı? çünkü zararlar hep bu çok kazanmak istemekten oluşuyor. sağlam olsun beş fazla olsun
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    A parayı açın yorumcuların hepsinin önünde çalıştıkları kurum yazıyor , bir tek Işık ÖKTE nin önünde STRATEJİST yazıyor.
    Kendisi TEB yatırımda onu oraya yazamıyorlar neden son 1 haftaki olaylardan.
    Ekşi sözlükte şöyle bir şey var ama bilemedim
    “para piyasaları hakkında doğru yorumlar yapan ve yol gösteren usta stratejist.
    teb yatırım'dan ayrılarak haziran'da yeni kurulacak serbest bir fonun yönetimine geçiyor.
    kendisi için hayırlı uğurlu olsun. başarılarının devamını dilerim.
    21.04.2020 22”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Nastag iyi + % 1 üzerinde seyrediyor......Korona korkusunun azalması ile birlikte Dow da artıya geçmeye başladı.....

Teletrader News
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Varlık fonu kamulara 21 milyar tahsisli ekleme yaptı haberi geldi. Halkb ve vakbn nolur varmı fikri olan?

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Nastag iyi + % 1 üzerinde seyrediyor......Korona korkusunun azalması ile birlikte Dow da artıya geçmeye başladı.....

Teletrader News
    Korona bitti ya
    Ne koronası
    Ama dunyanın en iyi sağlık sistemlerinden birine sahibiz diye galiba
    Biz ucuz atlattık şükür

8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Varlık fonu kamulara 21 milyar tahsisli ekleme yaptı haberi geldi. Halkb ve vakbn nolur varmı fikri olan?
    Olumlu bir haber. Hisselere etkisi ne olur bilmem. Şu ortamda acayip fiyatlamalar oluyor. Yabancı satış fırsatı olarak görürse kapanışları eksi bile olabilir

Sayfa 615/992 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •