Sayfa 616/1120 İlkİlk ... 1165165666066146156166176186266667161116 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Foreks Haberleri

China Securities Journal'ın haberine göre, Çin Menkul Kıymet Düzenleme Komisyonu ilk halka arzları, refinansman operasyonlarını, birleşme ve satın almaları dahi iyi denetlemek için bir gözetim komitesi oluşturma kararı aldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Japonya'da eylül'de tüm sanayi aktivite endeksi aylık -%0,5 (önceki %0,1)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın dün Rusya'yı ziyaret ettiği bildirildi. Kremlin'den yapılan açıklamayla göre Esad, Moskova ziyaretinde Pitin ile görüştü. Putin, terörle mücadeledeki başarıları için Esad'ı tebrik etti.

*suriye devlet başkanı esad, siyasi uzlaşma isteyen herkes ile diyaloğa hazır olduğunu bildirdi- kremlin

Putin, suriye lideri esad'ın barışçıl çözüm isteyen herkesle işbirliğine hazır olmasını övdü- kremlin

Uluslararası Bakır Çalışmaları Grubu (ICSG) 2017'nin Ağustos ayında küresel bakır piyasasında 85.000 ton üretim fazlası olduğunu, oysa Temmuz ayında 7.000 ton açık yaşandığını açıkladı. ICSG'ye göre yılın ilk sekiz ayında 52.000 ton açık veren bakır piyasası geçen yılın aynı döneminde 139.000 ton açık vermişti. Ağustos'ta dünya rafine bakır üretimi 2,01 milyon tonken tüketim 1,92 milyon ton oldu.

Küresel maden üreticisi Rio Tinto'nun ABD'deki Kennecott madeninde döküm, altı hafta aradan sonra Cuma günü yeniden başlarken, rafine bakır için mücbir sebep henüz kaldırılmadı. Şirket sözcüsü Kyle Bennett yaptığı açıklamada mücbir sebebin ne zaman kaldırılacağına dfair tarih vermedi.

Japonya'da ulusal mağaza satışlarında düşüş yaşandı. Japonya Mağazalar Birliği'nden yapılan açıklamaya göre, satışlar Ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,8 düşüşle 469,4 milyar yen oldu. Aynı dönemde başkent Tokyo'da satışlar yüzde 0,3 düşüşle 126,2 milyar yen olarak gerçekleşti.

Sayfa 616/1120 İlkİlk ... 1165165666066146156166176186266667161116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •