Sayfa 616/964 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ya hocam... Sizin mavi tuzunuz kuru olabilir.

Ancak biz hamle yaparken butun gruptaki arkadaslari dusunmek zorundaydik.

Herseyini bu hisseye baglamis bosanma arifesine gelmis, cocugunun isteklerine yerine getiremeyecek duruma gelmis insanlardan bahsediyorum.

Tabi size gore bekleyelim sorun degil... Ya bu insanlar...

Ne dedik amacimiz taktiksel bir geri cekilme sureci kisaltmak dedik...

Burada ki amacimiz ne sahtekarliklari cezalandirmak.. Ki bunu yapmak savciliklarin gorevidir, ne sirketi batirmakti. Bizim amacimiz herkesin hakkini en kisa zamanda almasiydi.

Daha dune kadar 33 kuruslardan sıkısip mal satan bir suru ky varken bugun 49 kurus bunu niye elestirirsin...

Herkesin tuzu sizinki gibi mavi degil hocam...

Siz grupta kendinizi dusunuyorsunuz biz grubu dusunmek zorundaydik...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by Çarşılı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba elimde 35000 lot hisse var almak isteyen varmı
     Alıntı Originally Posted by Çarşılı Yazıyı Oku
    Sonuç olarak benim hisseleri almak isteyen varmı acaba
    Senin götü boklu hisselerini kim ne yapsın. Kusura bakma ya aklın kıt yada algı peşindesin niyetin bozuk.
    Gelelim açıklamaya: bu hissede hafta arası eşleşmede tavan gördük mü? Gördük.
    Satıcı var mıydı peki. Yoktu. Neden acaba. Olay basit bu kağıt aynen freecell hocanın dediği gibi çamura bulanmış altın. Diyelim sen büyük bir yatırımcısın, paran var. Tahtadan 15 milyon almak istesen fiyat ne olur.
    Adam hesabını yapmış tahtadan almak istese aşağı yukarı gene aynı parayı ödeyecek. Çünkü 15 milyon lot almak isterse fiyatı yükseltmesi lazım. Kimse 48/49 kuruştan bu tahtada 15 milyon lot top la ya maz.
    Anladınmı?

3.  Alıntı Originally Posted by mavituz Yazıyı Oku
    Adam bir kamyon laf yaptı...

Benim paylarimla ilgili merakta kalma frecell...

Asıl sen neden bu kadar döktürüyorsun?

Senin eteğine basanmi oldu?
    Kaç lotun var. 15 milyon var mı.

4. Zaten kafam bozuk. Maç beraber bitmiş. Kaç lotun var mavicik. 15 milyon varsa gel söyle delikanlı gibi.

5. Bunların biri gidiyo diğeri geliyor. Kağıt 33 ten 49 olmuş bık bık çene.
    Beğenmiyorsan kapı orda. 15 milyon lotun varsa borsa dışında alıcı bulabilme ihtimalin var.
    Yok ben götü boklu ky yim diyorsan 300 bin 500 bin lotum var diyorsan susup oturacaksın.

6.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Senin götü boklu hisselerini kim ne yapsın. Kusura bakma ya aklın kıt yada algı peşindesin niyetin bozuk.
    Gelelim açıklamaya: bu hissede hafta arası eşleşmede tavan gördük mü? Gördük.
    Satıcı var mıydı peki. Yoktu. Neden acaba. Olay basit bu kağıt aynen freecell hocanın dediği gibi çamura bulanmış altın. Diyelim sen büyük bir yatırımcısın, paran var. Tahtadan 15 milyon almak istesen fiyat ne olur.
    Adam hesabını yapmış tahtadan almak istese aşağı yukarı gene aynı parayı ödeyecek. Çünkü 15 milyon lot almak isterse fiyatı yükseltmesi lazım. Kimse 48/49 kuruştan bu tahtada 15 milyon lot top la ya maz.
    Anladınmı?
    Anlaşıldımı arkadaşlar. Benim üslüp bu. Kimse kusura bakmasın. Artistliğin luzumu yok.
    Benim hissemi alan var mı diye artistik yapmayacaksın.

7.  Alıntı Originally Posted by mavituz Yazıyı Oku
    Ne zaman yazacağımıza da karış artık...

Davayı geri cekmeseydik belki 2 lira olmayacaktı....
    Ama dik duruş sergilemiş olacaktık...
    Yanar döner olmak ne kadar doğru?
    Almış olduğu borçları dahi sahtekarlık ile temizlemeye çalışan bir şirket zihniyetine çanak tutmak ne kadar doğru?

Ayrıca düzgün yazmayı senden öğrenecek değilim ...

Kal sağlıcakla M.r düzgün....
    Ha bu arada dik durusunuzu biz engellemedik... Sahtekarliklarla ilgili suc duyurusunda bulunabilir mahkemenizi acabilirsiniz...

Bu her bireyin kanuni hakkidir.

Spk nin her bulteninde verdigi cezalarin altinda da yazar.

Dik durmaniz icin gruba gerek yok...

Acarsaniz davanizi ya da yaparsaniz suc duyurusunu buradan paylasin bizde alkislayalim. Takip edelim, destek olalim...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Mavicik online görüyorum seni. Akıl hocana mı danışıyorsun. Gel biz buradayız.

Sayfa 616/964 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •