Sayfa 616/937 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Öyle deme
    denizin altından tren geçiren adam bile çözemedi. 30 yıldır kimse çözemedi ama yolun sonu geldi artık

2. 370 dekıni gunlerce almayıp 400 dekıni alan agam vardır bir bıldıgın
    Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by zoga Yazıyı Oku
    siyasi partilerin ticari faaliyet yapamayacağına ait madde zaten mevcut yasada var arkadaşlar. Daha önce bu maddenin genişletilmesine yönelik duyumlar gelmişti kulislerden ama sonra bıçak gibi kesildi unutturuldu konu. Meclis açılır açılmaz gelmez daha bu yasa zira hala tam metnin oluşturulduğuna dair bir haber yok. Güya her iki parti tamam dedikten sonra bile diğer partilerin görüşüne sunulacak daha ama ben sanmıyorum. Hazır olduğunda hızlı bir şekilde geçirirler. Umarım yasadaki tanım genişletilir ama bu yasayla olacağına dair hiçbir kulis bilgisi yok.
    siyasi partilerin ticari faaliyetlerinin iptal edilmesi derken,chp işbankasındaki hegomanyasına son verilmesi anlamında kullandım.
    Sabırla beklemeye devam.
    Sağlıcakla

4.  Alıntı Originally Posted by iskulelerimagduru Yazıyı Oku
    Ya bu MARSLI sırf rüzgar.. Ama iyi moral veriyor SAOĞOLSUN.
    Siz bir ara trollüyordunuz, saf mı değiştirdiniz.

Marslı’yı yedirmeyiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Siz bir ara trollüyordunuz, saf mı değiştirdiniz.

Marslı’yı yedirmeyiz.
    Zamanında ben de çok yüklendim Marslı ya ama sanırım oyun oynayan başkalarıymış Marslı sende epey yüklü mal var belli oluyor Samimi olduğuna inancım tam ama tarih verince erteliyorlar sanki

6. Öncelikle Marslı değil efendim!.. Sayın Marslı burada bir düzeltme yapalım.Kimin elinde ne var ne kadar var bizi ilgilendirmez.Bir büyüğün dediği gibi;İşin sonunda eline varmı yok mu.....NOkTA

7. burda saygı istiyorsan söylediginin arkasında duracaksın marslı nın söyledigi 4 yılda hıc bır dedigi cıkmadı hatta ılk yukselıste 60 bın lerde ıskur dolar zırvesıni gördü pahalı dıyende kendisydi. o zırveyse bu ne . savundugu atr kaclarda kaldı. gecmişe dönük dolar grafıgı ne bakarak gelecek analizi yapılmaz. biz kimin burda ne maksatlla yazdıgını biliyoruz herkes işine baksın

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    burda saygı istiyorsan söylediginin arkasında duracaksın marslı nın söyledigi 4 yılda hıc bır dedigi cıkmadı hatta ılk yukselıste 60 bın lerde ıskur dolar zırvesıni gördü pahalı dıyende kendisydi. o zırveyse bu ne . savundugu atr kaclarda kaldı. gecmişe dönük dolar grafıgı ne bakarak gelecek analizi yapılmaz. biz kimin burda ne maksatlla yazdıgını biliyoruz herkes işine baksın
    Eyvallah ağam bundan sonra seni takip ediyoruz..Sen dersen O..Yol ver de verelim,yol al de alalım.Parayı kaybettik huzuru kaybetmeyelim.

Sayfa 616/937 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •