Sayfa 616/1000 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    benim fulum 5 kontat dayucum siz bana bakmayın işte daha gidebilir mesafe var aslında 3230u bilem gösteremedi bugün ondan dayanamadım bastım eccükte hulk var emma maliyet kötü ...ilk tabanda rahatlarız işallah ondada olursa..neyse fazla algı ksmayalım abka gelir şincik gızar bize...
    abka kendine gelecek.

böyle sürekli win win piyasayı benceömrü hayatında kimse görmedi.

abdullah gül zamanı. ab ye girme hayalleri haricinde.

kaldıki bu bile 10 basıyor o sürece.

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @*Bozkurt hangi tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalamışlar, bütün rakamları önünüze sereyim, ne kadar doğru olduğunu beraber görelim!
    Vakıf ve halkb bi göndersene abi bakalım
    Hamdım Piştim Yandım

3. SPK'nin ihbarıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı

- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı medya mecralarında yer alan iddialara ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanlığı tarafından verilen ihbar dilekçesi üzerine soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, ulusal bir televizyon kanalında yer alan iddialara yönelik olarak SPK Başkanlığınca verilen ihbar dilekçesi üzerine maddi gerçeğin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması amacıyla soruşturma açıldı.

Savcılık, televizyon kanalında bilgi paylaşan M.T.S. dahil olmak üzere tüm taraflarla ilgili araştırma yapılması için gerekli talimatları verdiği ve M.T.S'nin çağırılarak, elindeki bilgi, belgelere göre soruşturmanın ilerleyeceği öğrenildi.

- SPK'den açıklama yapılmıştı

Sermaye Piyasası Kurulundan 28 Ağustos'ta yapılan açıklamada, M.T.S hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Kurul tarafından suç duyurusunda bulunulacağını duyurulmuştu.

Açıklamada, "Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında yer alan iddialara ilişkin olarak aşağıda yer alan açıklamanın yapılması zaruri olmuştur. Söz konusu haberlerde Marka Yatırım Holding AŞ tarafından Kurulumuza yapılan bedelli sermaye artırımı başvurusuna ve şirkete ilişkin Kurulumuzca yürütülen denetim/gözetim çalışmalarına ilişkin olarak gerçeği yansıtmayan, asılsız birtakım iddialara yer verildiği görülmüştür. Sermaye Piyasası Kurulu, halka açık anonim ortaklıkların sermaye artırımı başvurularını 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun kendisine verdiği görev ve yetkiler uyarınca sermaye piyasası mevzuatına uygunluğu ve yatırımcıların korunması ilkesi doğrultusunda incelemekte ve sonuçlandırmaktadır." ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    En çok darbeyi de gram altında yedim.
    Evlat araba alacam dedi bende GRAMALTIN'ı 10 ağustos gibiydi 1023 ten sattım nasip artık bundan sonra ne alırız

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    SPK'nin ihbarıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı

- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı medya mecralarında yer alan iddialara ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanlığı tarafından verilen ihbar dilekçesi üzerine soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, ulusal bir televizyon kanalında yer alan iddialara yönelik olarak SPK Başkanlığınca verilen ihbar dilekçesi üzerine maddi gerçeğin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması amacıyla soruşturma açıldı.

Savcılık, televizyon kanalında bilgi paylaşan M.T.S. dahil olmak üzere tüm taraflarla ilgili araştırma yapılması için gerekli talimatları verdiği ve M.T.S'nin çağırılarak, elindeki bilgi, belgelere göre soruşturmanın ilerleyeceği öğrenildi.

- SPK'den açıklama yapılmıştı

Sermaye Piyasası Kurulundan 28 Ağustos'ta yapılan açıklamada, M.T.S hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Kurul tarafından suç duyurusunda bulunulacağını duyurulmuştu.

Açıklamada, "Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında yer alan iddialara ilişkin olarak aşağıda yer alan açıklamanın yapılması zaruri olmuştur. Söz konusu haberlerde Marka Yatırım Holding AŞ tarafından Kurulumuza yapılan bedelli sermaye artırımı başvurusuna ve şirkete ilişkin Kurulumuzca yürütülen denetim/gözetim çalışmalarına ilişkin olarak gerçeği yansıtmayan, asılsız birtakım iddialara yer verildiği görülmüştür. Sermaye Piyasası Kurulu, halka açık anonim ortaklıkların sermaye artırımı başvurularını 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun kendisine verdiği görev ve yetkiler uyarınca sermaye piyasası mevzuatına uygunluğu ve yatırımcıların korunması ilkesi doğrultusunda incelemekte ve sonuçlandırmaktadır." ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    çoğu hisse kitlenebilir....

hepsi mokoko sürecinde

al sat yasağı gelir bürüt gelir gelirde gelir..

canlı parayı hapsetmek kadar kötü birşey yok

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Şu Yükseliş Ereğliyi hiç almadan bitecek mi yanı
    Krdmr kardesi var birde sirayla her halde parayla degil bu is.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sessizce forumu izliyorum..Abiler, benden ne istiyorsunuz?

bu tür olaylar bence sadece marka hissesinde olmadı..

seçim yaklaşıyor

ne olmuşşa çıkar bir bir

sonra güm

Sayfa 616/1000 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •