Atatürkün partisi olmasaydı % 1 oy alamaz bu parti, 90 yıldır bu mirası yiyor...
Atatürkün partisi olmasaydı % 1 oy alamaz bu parti, 90 yıldır bu mirası yiyor...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Söylüyoruz, eleştiriyoruz neden , Atatürk'ün zamanında olduğu gibi şartlar kötü bile olsa ülke kalkınsın, hakettiğimiz zenginliğe demokrasiye ulaşalım diye..
Çivi bile üretilmeyen, savaş tazminatı ödeyen , harpten çıkmış, bitik bir ülkede nasıl demir çelik tesisleri, tren yolları, şeker fabrikaları, dokuma fabrikaları kurulurken, TL dolardan değerli, ihracat ithalattan fazla olur.
A be vicdansız adamlar, millet Atatürk'ü boşuna mı arıyor, kimse sarı saç mavi göz edebiyatı ile 100 yıl aranmaz, sizin gibi sülalemi zengin edeyim derdinde değil, kızkardeşi bile geçinecek kadar 1 maaş almış,
adam ölmüş mirası milletin, yediği içtiği giydiği neyse o, Cayman Adaları, numaralı hesaplar yok... Bu eleştiri bütün siyasilere.. Parti farkı olmadan..
CHP bu konuda sağlam durması gereken ilk parti iken, yiyelim içelim sçalım derdinde adamların eline kaldı , Adamın olmadığı yerde ki Abdurrahman Çelebiler yönetiyor..
Bizim çay ocağında siyaset konuşmak yasak diye yazı görmüştüm. Dün cuma sonrası gittim çay içmek için. Morcuklar İsrail'e füzeyi konuşuyorlardı. RTE ile ilgili bir iki cümle söyledim. Cihanbeyli kürdü olan biri bana konuşma diye saldırdı. Bu adam gibi mahallede baya var. Bunların durumu çok iyi. Bunların bir çoğu yurtdışından ve TC den emekli. Aynı zamanda kirada evleri var. Köylerinde 1000 lerce dönüm tarlası var. Bunlara tarlalar cumhuriyetin ilk zamanında doğudan getirilerek verilmiş. Normalde Konya'nın üç ilçesi hariç kimsenin binlerce tarlası olan yoktur. Kulu Cihanbeyli Yunak bu üç ilçesi Kürt ağırlıklı ve tarlalar binlerce dönüm. Bunlara göre hiç sıkıntı yok. O tarlalar suyun traktörün olmadığı zaman çok bir şey ifade etmiyordu ama günümüzde adamlar ağa oldu.
Meclis İsrail tehdidini konuşmak için 8 ekim salı günü toplanacakmış.
Arada bir Tavşanlılı dedeyi izlemek lazım
https://youtu.be/1Nrh44aqyRs?si=9KhLHnxSOvr3IlcD
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Şalom aleihem (İbranice: שָׁלוֹם עֲלֵיכֶם, romanize: Şālóm ʻalêiḥem),[1][2] Yahudiler'in kendi aralarında kullandıkları ve İbranicede "barış seninle olsun" anlamına gelen sözlü selamlamadır. Bu selamlamaya karşılık ise aleihem şalom (עֲלֵיכֶם שָׁלוֹם; lit. 'barış, seninle de olsun') cevabı verilir.[3][4] Yahudiler vesilesiyle yaklaşık MS 650'lerde İslam'a da geçen şalom aleihem selamı, zamanla Arapça'da selâmün aleyküm formunu almıştır.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Üstadlar,
Rakı masasında sakiliği kim yapar?
Biri ile iddiaya girdim de.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Ben, masadaki en küçük kişi sakilik yapar dedim.
Yer İmleri