Sayfa 617/948 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

7.burdakilerin hiçbirine inanıp al sat yapmayın .

2.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Simdi de satmislardir
    Burada alınan mal birleşme beklentisi ile alınıp bekleniliyorsa bir anlamı vardır.Yoksa örnek 3-5 kademe kar amacıyla alınıp satılıyorsa 100k alsan ne olur 500k alsan ne olur.

3.  Alıntı Originally Posted by xXxAnDReAxXx Yazıyı Oku
    7.burdakilerin hiçbirine inanıp al sat yapmayın .
    En onemli madde bu bence..millete bakmayin kisacasi..aslinda cok aldim diyenler icin bu seviyelerin kelepir fiyat olmasi gerekirdi..bana alimlar hikaye geliyor.

4. Ozbal pasta...ortamlar da en cok ben aldim derim ).. Kalin lot aldim aliyorum.. Bqk su kademe ye 30 bin lot yaziyorum bak kesin yazdim diyen abiler ablalar... Buraya bu bilgileri yazmaniza gerek yok..

kagidin cikacagi varsa sizin kalin lot yazdim demenize gerek kalmaz zaten merak etmeyin..

5. Bugün Şİrketİ aradim telefona bakan olmadi yuh dedİm ya

6. bu gun ani bir kararla tekrar ozbala dondum.bir dost tavsiyesiyle.NEDENİ OZBAL NERDE MERSİN SERBST BOLGEDE 2 Bunun ne kadar karli oldugunu bilen bilir.Egeen ornegi gibi...vergiden vb srylerden arti .....peki bu sirket butun borular muhtesem kar ederken bu niye zarar etti.ustelik serbest bolgede olmasina ragmen ..Varan1 adamlar fabrikalari artirdi...tabiki kar borca gider..kyden ucuza hisseleri aldi...Varan 2 asil olay bu Kamil erciyes niye aldi..cunku AMACİ SERBEST BOLGE UZERİNDEN ASTRANOMİK PARA YAPMAKTİ. YAPTİDA..AMA OZBALA DEGİL..ERCİYES BORUYA..

7. VARAN 4 KOSKACA BORU SEKTORU KAR EDİYOR.HER NE HİKMETSE DUZCEDEKİ ERCİYES BORU MANYAK KAR ACİKLİYOR.VEDE OZBALİ ALDİKTAN SONRA.VARAN 4 kamil erciyasin spk ve vergide adamlari var malumeski cumhurbaskanindan.Ama kamil erciyes umarim kalibininni adamimmmmi olur bu kepazelige son verir.yoksa fazla soz yazmayacagim.bu birlesmenin uzamasi Ozbalin karinin erciyese gitmesi demek.ondan cok uzadi.Vaede kamil etcyes kayserilidir ama fazla uzun surmez...ozbali kendi basina defterler incelenince nasil kar yazdigini goreceksiniz.5 sene birlesmeyi ondan uzatiyorlar.bimer ve cimere herkes benim gibi sikayet ettsin...

8.  Alıntı Originally Posted by Erendil Yazıyı Oku
    VARAN 4 KOSKACA BORU SEKTORU KAR EDÃYOR.HER NE HÃKMETSE DUZCEDEKÃ ERCÃYES BORU MANYAK KAR ACÃKLÃYOR.VEDE OZBALÃ ALDÃKTAN SONRA.VARAN 4 kamil erciyasin spk ve vergide adamlari var malumeski cumhurbaskanindan.Ama kamil VARAerciyes umarim kalibininni adamimmmmi olur bu kepazelige son verir.yoksa fazla soz yazmayacagim.bu birlesmenin uzamasi Ozbalin karinin erciyese gitmesi demek.ondan cok uzadi.Vaede kamil etcyes kayserilidir ama fazla uzun surmez...ozbali kendi basina defterler incelenince nasil kar yazdigini goreceksiniz.5 sene birlesmeyi ondan uzatiyorlar.bimer ve cimere herkes benim gibi sikayet ettsin...
    VVARAN 4 DOGUSAN BORU BİMBOS DEVLET DELİ PARA İSTİYORKEN OZBAL niye UCAZAGİTTSİNNNB OYUZDEN SAYİN KAMİL BEY FAZLA SOZE GEREK YOK.. BİZDE AKSEKİLİYİZ..

Sayfa 617/948 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •