Sayfa 617/969 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

sana soran yok atmega istediğimi yaparım...an itibari ile şu kısa zamanda aldıklarım her kimse gırtlagına oturmuştur..hodri meydan
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

2.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    sana soran yok atmega istediğimi yaparım...an itibari ile şu kısa zamanda aldıklarım her kimse gırtlagına oturmuştur..hodri meydan

pazarlamacilik yapiliyor burada, iyi seyleri yazarken kotuleri de yazin madem.

skbnk topiginde gormustum seni ne oldu patladi, gyo kurulacakmis, banka satilacakmis diye yazip durdunuz, aktif kalitesi ne kredi batik orani neden yuksek bakan yoktu sonu aci oldu.

Tatilbudurun cirosunu favok unu biliyor musun, bilmiyorsun, madem cevap ver neye gore yatiriyorsun 6 milyon tl parayi. 6 milyon tl yoksa neden varmis gibi gazliyorsun.

Pazarlama dip fiyattan olmaz kardeş.

Yaşar bank batmadan önce bilançosunda ciddi kâr açıklıyordu da ne oldu.bilanco hikaye.takilma oraya

Karadere li 53 kardeş burda yazılan gaza getirip duygularinla hareket etme.kafandakini yapmaya devam et.guzel kardeşim

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    pazarlamacilik yapiliyor burada, iyi seyleri yazarken kotuleri de yazin madem.

skbnk topiginde gormustum seni ne oldu patladi, gyo kurulacakmis, banka satilacakmis diye yazip durdunuz, aktif kalitesi ne kredi batik orani neden yuksek bakan yoktu sonu aci oldu.

Tatilbudurun cirosunu favok unu biliyor musun, bilmiyorsun, madem cevap ver neye gore yatiriyorsun 6 milyon tl parayi. 6 milyon tl yoksa neden varmis gibi gazliyorsun.
    galibin tahtalarındamı takılıyorsun..anlaşiıldı..sana inat alıyorum varmı..elinden geleni yap.. ne yazarsan yaz nedersen de...
    kardemird de vardın galiba sen 1.10 dan alırken batacak diyerek milleti uyutup 2.4 den size teslim etmiştim sonra nick ve söylem degişerek bu sfer övmeye başladılar..
    evet skbnk ta varım 1.10 maliyet ile aldım 2 ye gelince satamadım..ve hala elimde..malasef ..eger olurda orada bir hareket olursa
    buradaki şark kurnazı bakalım ne yapacak )
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Karadere li 53 kardeş burda yazılan gaza getirip duygularinla hareket etme.kafandakini yapmaya devam et.guzel kardeşim
    sn boran milletin aklıyla iş yapacak kadar zengin degilim...param kıymetli kriz ortamında al bunlar zafer nidaları atarken sat...hedefim budur...merak etme zerre etkilenmem..

Kardeş gaza gelme. kızma hatta burayı okuma.endekste artış var dahada olacak gibi.bunu çok aldık, şimdi burda tutar endeksi seyrettirirler.pisman olursun.seker bank artarsa gelir daha çok lot alırsın.buda spek bozuntusunu felç eder.

Sayfa 617/969 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •