-
muhtemelen sizi tartacak. daha önce 39 e yazılan miktarlara bakılacaktır. belki de hissenin önü bu şekilde açılabilecektir diye düşünüyorum YTD
not bu sizin için değil kağıdın takibi ile ilgili bir gözlemdir. sakın istediler yazdık gibi bir terennüm oluşmasın
-
yalan dünya akşama 36,02 civarına kapanış olursa 36,56 kapanış olursa mal dağıtma
1 nolu operasyon bugün
yarın da 2 nolu operasyon 36.98 yapar ve endeksle beraber paldır küldür 6750 düşüne iştirake der fikrindeyim
açık net 37,88 geçilmedikçe ÇANAK TAMAMLAMAZ VE ASLA ÇANAK KONUSU eylül sonuna kadar 35-40 gün filan gündeme gelmez.
endeks aniden sertçe 3-5 gün kırmızılı CUMA kapanış 16:00 sonrası devre kesmeli düşüş yaşayabilir biz ayrışır mıyız sanmam bu ayrışma olursa harika olur ama , müthiş ve mükemmel bir gelişme de olur
derken endeks tepki verirken bu algyo kıpkırmızı olabilir de...
%30 ihtimalALGYO POZİTİF ayrışacak ÇOK GÜZEL UCUZ hisse ihtimal veriyorum, ENDEKSTE SERT GERİ ÇEKİLEM 6750 OLURSA
%70 ihtimal düşüş ile 32-34 tl desteğine dönüş beklerim
çok mal sevdalısı bir spek var sert aşağı çekebilir de %6 tek günde %3-4 ....2. günde
yatırım tavsiyesi değildir kademeli olun dikkatli olun
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 35.20 LERDEN 2 HAFTA ÖNCE 6 SAAT GEZDİRDİ sonra 32.80-33,80 kadar geri V düşüşler de yaptırdı
bu hissedeki V TİPİ HAREKETLER BARİZ gruplar arası mal kapma yarışı ve sert mal toplama rekabetidir
v tipi hareketlere çok dikkat edelim arkadaşlar
-
Kapanış eğer 38 üstü veya tavana doğru 40 tl civarına hızla gerçekleşirse hisse normal bir şekle bürünüyor denir aslında Çanak bölge direnci çok önemli görülse de Dolar endeksli hissede 1.45 dolar 1.51 dolar ve üstü hedeflere rahat yürür diye düşünmekteyim ,
Olması gereken en minimum adil değeri 1,52 dolar üstündür olması gereken şu anki değeri 1,72 ile 2,50 dolar arasıdır
Ytd
-
sanal alemde pek çok kuzu postuna bürünmüş kurt vardır... kimi eğitimi olmadığı halde kendini en üst düzeyde eğitilmiş gösterir. kimi eğitimi mükemmel olduğu halde Süleyman Demirel gibi şiveli konuşur ( özel sohbetlerinde çok entellektüeldi şiveden eser yoktu), Sakıp Sabancı gibi hakeza....
burada her yazılanın doğru olduğuna inanmayın ben de yazsam başkası da tanımadığınız insanlar nihayetinde. ama bir noktada sakın ola ki kimseye yardımcı olmaya kalkmayın. özellikle sosyal medyada deve dişi gibi adamlara fırça atmaya meyyal çok delikanlı var. ayrıca da şöyledir böyledir diye yazılsa da olumsuz ilk konu size paslanacaktır bunu unutmayın...
ben de her gün yeni bir şeyler öğreniyorum bu yaşıma rağmen ve her gün hayretim artıyor. keşke bu hayretim gerçek olması gereken mecrada artmış olsaydı...
kimse size teşekkür etmeyecektir. ben kendi adıma bana bir şeyler öğreten herkese teşekkür ediyorum...
-
-
Diplomasında aşnşaat mühendisi yazan kıvanç özbilgiç İngilizce eğitim ve özel kurs vermeye başlamıştı borsa sohbeti edip önerdiğimi hatırlarım , bir şekilde o da bu sektöre girdi kaliteli eğitmen oldu
-
Sayın Suudi Arabistan kralı Mekke’nin koruyucusu Kabe’nin hizmetkarı gelin alın Şu Algyo dan kurtarın bizi şu speklerden lürfen İslam Dünyasının LİDERİ önderi sizsiniz kurtarın bizi şu badem bıyıklı Speklerden Algyo hak ettiği yerlere gelecek inşallah !
Elon musk sen de bu sabah beyaz lekelerle şenlendirmişsin Twitter Dünya çapında ünlü oldun müthiş bir erkeksi güç olduğun belli dişil güç olan Algyo yu haklasan haklasan sen haklarsın Elon bey Bu Algyo fe Spekin işini bitir artık yeter Çanağı anca sen katlarsın ELON BEY !
-
Osmanlı yatırım dan dün Net şekilde 550.000 lot aldılar , tanıdığımı düşündüğüm bir abla ve kız kardeş alım yaptılar !
Spek sen bir köpeksin pisliksin kuduzdan öldüğün gün ALGYO cular bayram yapacaklar !
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri