Sayfa 617/987 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Bakliyat stoklasan kurtlanır, gazoz stoklasan gazı kaçar, makarna bayatlar, v.s. v.s. yahu sizler ne stokluyorsunuz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Aslan sütü

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bakliyat stoklasan kurtlanır, gazoz stoklasan gazı kaçar, makarna bayatlar, v.s. v.s. yahu sizler ne stokluyorsunuz?

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    En temel gıdalar. Peynir şeker un bakliyat vb tabi küçük çaplı. 5 10 kg

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ömer Çelik tarikat yurtlarına siper oldu

https://tele1.com.tr/akpden-enes-kara-paylasimi-543036/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bosch ustat selamlar kalantor adam enpara kullanmaz neden? puan vemiyor herhangi bir faizsiz taksitlendirme lounge vs bi fantazisi yok.
    Hangi kartlarin lounge hizmeti var?

6.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Geçmişte bende iş bankasiyla maaş musterisi olarak calistim başkan.
    Sırf bu inatları emrivaki uygulamaları yok harcama sözü santajlari yüzünden ayrıldım.

Hiç bir şart one sürmeden ömür boyu aidat almayan kurumlar var.(reklam olmasin şimdi)

Yada başka bir banka maas musterisi iseniz ve belli bir portföyünüz varsa aidat almiyor.Hatta önce kesip sonra iade gibi konularda müşteriyi rahatsız etmiyor.
    Is bankasindan maxi kart var bir kere bile kesmediler

Belkide emekli oldugum icindir

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bunların bir tanesinden de benim evde var. Hanım. Az önce marketteydik. Herşey ateş pahası. Meyve falan aldık çocuğa, sonra 300 gramlık yaz helvası aldı 15 liraya. Bunu evde yapmak çok kolay, un,irmik,yağ, şeker, ceviz karıştırıyorsun dedim, homurdanmaya başladı. Neyse sesimi çıkarmadım, kasada hesap ödüyorken baktım kasanın yanındaki büyük çikolataları tarıyor. Kuvertür beyaz çikolata arıyormuş. Yapacağı kurabiyenin içine bundan koyacakmış. Orada göremeyince az ilerideki markete gidelim dedi. İlla koyacaksan Bimden beyaz çokomella al içlerine bir kaşık ondan koy dedim. Eve gelene kadar söylenip söylenip sataşmaya başladı. Bazen forumlarda evlilik karşıtı kişileri görüyorum gerçekten hak veriyorum kendilerine. Nerede annelerimiz, küçük bir bütçeyle evi çevirirler, hiçbir şeye hiç kimseye muhtaç etmezler. Bu zamanın çoğu kadını artık pahalılık falan dinlemiyor, resmen tabuta bir çiviyi de kendileri çakıyor. İşleri güçleri resmen konsüme etmek.
    Bizim hanimlar hicbirsey sen birde yeni gelen z kusagini gor. Tahammul sifir

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bizim hanimlar hicbirsey sen birde yeni gelen z kusagini gor. Tahammul sifir
    Rahmetli babam "gümüşlümü?" derdi o tiplere, nereyi kastettiğini yazamam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 617/987 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •