tarıma milli gelirden ayrılan pay 4-5 kat artırılmalı.100-120 milyar gibi bütçe ayrılmalı...çiftçi girdileri sabitlenmeli....şirketler rahat bırakılmalı normal kar marjları ile çalışabilmeli....teşvikler denetlenmeli...
tarıma milli gelirden ayrılan pay 4-5 kat artırılmalı.100-120 milyar gibi bütçe ayrılmalı...çiftçi girdileri sabitlenmeli....şirketler rahat bırakılmalı normal kar marjları ile çalışabilmeli....teşvikler denetlenmeli...
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
alım için sebep yok....hisse çok düşük fiyatta olması çıkacak anlamı taşımıyor....önce bilanço düzelmesi lazım istikrar olması lazım....çıkarsa spekülatif olur....sektör sahipsiz....bakan gelen gideni aratır cinsten..kötünün iyisi mehdi ekerdi sonrasında hep kötüye gidiş oldu...tarımdan anlamayana bakanlık verirsen olacağı bu ne olacaktı....bu bakanları hollandaya 1 yıl kursa göndermek lazım bakan yapmadan önce....konya kadar hollanda 250 milyar dolar ihracat yapıyor tarım sektörüyle.....
Hamdım Piştim Yandım
2.80 kademesine insafsızca basan kim acaba? Ona buradan selamlarımı iletiyorum.![]()
Yer İmleri