bira böyle sıradışı takılmak iyi geliyor, son 10 günde dolardan 10-12 bin aldım, öncesinde migros güzel verdi, yani artık tok alıcı rolundeyim. korumak lazım.
hiç de bile seni hep savundum, kötülemek yok, konjoktor değişti, istanbula girerken çıkarken ateş ölçüyorlar, ne günlere kaldık.
OTOKAR, 104,90 ilk endeks hareketinde yürüyeceklerin başında buda var. izlemek isteyenler için.
halkb düşerse sondaki destek seviyesi nedir ? teknikçi arkadaşlara soruyorum. ona göre bir hesap yapacağımda. beton ile ilgili.
TH nerede hakketten![]()
Ben 3,75 olursa alırım, olma ihtimalini açıkcası yüksek görüyorum, neden görüyorum, çünkü meteor gibi şeylere bakıyoruz, daha kötüsü ne olabilir, evet malasef öldürmeden bırakmayacaklar, hala alan var, en son evlere gelip tabanca dayayarak sattırabilirler, henüz o evreye gelmediler. 68 bin endeks 3,75 halk, CİTİ yi haklı çıkarmak için. Belkide devletin Citi ile hesabı var onu bilmiyorum.
Tüm dünya kısa sürede daha çok likit paraya dönecektir. ülkemizde ikinci el arac ve emlak fiyatlarında %30-40 gerileme beklemek hayalcilik olmaz. Kapanan otomotiv fabrikaları açılsada talep eskiye oranla aslı aynı olmaz, otomotiv ana sektör, oteller temmuzda açılmayacak, açılacaksa şimdiden kayıt yaptırılmalı, sezon değil yıl bitti.
Yer İmleri