Sayfa 618/1002 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Şu olabilir her kule değişiminde bir kayıt atılıyordur, son 2 saatte kaç kişi yer değiştirdi diye bir sorgu çabucak yapılabilir. 250 bin oradan bulunmuş olabilir. Ban yakın 2-3 tane kule var sanırım evin bir yerinde farkli bir yerinde farklı operatör çıkıyordu yurtdışı hattında.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. android telefonda google hesabınız açık ve konum paylaşmayı da açık tuttuysanız. aşağıdaki websitesinden nerede ne zaman ne yaptığınızı ne kadar süre durduğunuzu girebilirsiniz. çoğu kişi biliyordur ama yine de bilmeyen çıkabilir diye paylaşayım.

https://www.google.com/maps/timeline

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu olabilir her kule değişiminde bir kayıt atılıyordur, son 2 saatte kaç kişi yer değiştirdi diye bir sorgu çabucak yapılabilir. 250 bin oradan bulunmuş olabilir. Ban yakın 2-3 tane kule var sanırım evin bir yerinde farkli bir yerinde farklı operatör çıkıyordu yurtdışı hattında.
    mobeselerden/ dronlardan ortalma m2 hesabı yapılmışta olabilir.

illa rakam vermek istedikten sonra yol yöntem çok

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    geçen gün komşunun yaşadığı olayı anlattım burda.

kapıya gelen motorlu polislerde yoktu maske.
    Abi onlarda kask var, doğal maske. P
    bang bang you shot me down..

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Abi onlarda kask var, doğal maske. P
    sosyal mesafe ne olacak

1 motor iki polis

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    2007 yılbaşında taksim meydanındaki cinayeti polis o saatte meydanda bulunan cep telefonlarının sinyallerinden indirgeyerek en son dinleme yoluyla bulmuştu.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben evden çıkmıyorum, cep telefonu da uzakta duruyor çok kullandığım bir şey değil, aracı kurum sitesine bağlanınca bana SMS geliyor şifre giriyorum.

Geçen cuma girdim SMS gelmedi, arıza vardır, dedim, ertesi gün tekrar girdim yine SMS gelmedi, demek arıza devam ediyor dedim. Akşama doğru bu sefer banka sitesine girdim SMS gelmedi, bankada arıza olmaz bende sorun vardır diye telefonu aldım ev telefonunu arayayım dedim bir hata mesajı verdi. Kapatıp açınca düzeldi.

Yani operatör benim telefonum nerede bilemez ise bana SMS gönderemez, ama uzun süre aynı yerde durunca belki bir hata oluyor. Bazen kapatıyorum açınca bir sürü SMS arka arkaya geliyor. Tekrar başıma gelecek mi bakayım.

Bankadan değil devletten bahsediyoruz, burada yapılabiliyor ise para mutlak harcanır, sürekli AWACS uçakları havada uçuyor, o tip masrafların yanında bu hiç bir şey.
    Sen meraklı adamsın...google da SMS ya da ses çağrısı nasıl kurulur diye yazarsan orada anlatıyor...çok da karmaşık değil yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sen meraklı adamsın...google da SMS ya da ses çağrısı nasıl kurulur diye yazarsan orada anlatıyor...çok da karmaşık değil yani.
    Ben bakayım.

Şunu fark ettim bir şeyi merak etmem için benim için ya risk veya getirisi olması lazım. Bazen başkalarının işine yarayacak bir bilgi veya düşünce geliyor bir daha bunun üzerinde düşünmem aman kaybolmasın diye yazıyorum.

Aslen insanın düşüncesi okunuyor, bunu yazın bir yere.
    İleride telepati ile anlaşılırsa şaşırmam.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 618/1002 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •