Hay maşallah endekse
Yarın 1511 geçilmeli..
İştah iştah iştah...
Kabardık iyice..
Kimse de sevinmiyor endeksin artı kapattığına alacağım olsun Vakıfbank..bir gitmedin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hay maşallah endekse
Yarın 1511 geçilmeli..
İştah iştah iştah...
Kabardık iyice..
Kimse de sevinmiyor endeksin artı kapattığına alacağım olsun Vakıfbank..bir gitmedin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah ons 1955 iken çıktım. Şansa yaşıyoruz resmen. 'Benim' diyeni çiğ çiğ yerler buralarda
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cüneyt Arkın ile ilgili program vardı, İşte Hayatınız vs olabilir. Bir oyuncu beni Cüneyt Abi film sahnesinde dövmüştü diye konuştu diye hatırlıyorum, Cüneyt Arkın da bizim sahneler gerçekçiydi filan anlatıyordu.
Borsa oyun da olsa dayak gerçekçi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ABD borsalarının palasının yerinde olsam şuanda AVRUPA zirvedeyken avrupa borsalarında son dakikalarda çaktırmadan satış yapardım veya short girerdim.
AVRUPA kapanıncada ver küsküyü DOW-SP ye....yarında avrupa açılınca aşağıdan al...
Yatırım tavsiyesi değildir...
https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs
Türk bankacılık endeksi kadar tehlikeli bi balondu grm tl 447 kırılırsa 403 e kadar önü açık.
hiç resim eğitimi almamış birilerinin ressamlardan daha güzel tablo yaptığını gördüm.
hiç konservatuvara gitmemiş şahsın sesiyle herkesi etkilediğini gördüm.
ÖYS de çıkan 52 soruluk matematik testinde full çeken 5-10 kişi olduğunu bilirim.oysaki sizce kaç matematik öğretmeni full çekerdi?söylemeyeyim.
yani bu iş ilgili dalda lisans eğitimiyle olmuyor.diploma feşitizmi var.vatandaş bu bölümle ilgili eğitim alınca kasıyor.
mantıklı düşündüğü için en karamsar anda hisse almayın diyor..
oysa işin piri derki:Boğa piyasası en karanlık anda doğar,kuşku ile yeşerir,şüphe ile ilerler, ve çoşku ile son bulur.
Son düzenleme : ABKA; 06-01-2021 saat: 20:21.
tanıdığım öğretmen ,hemşire,memur kesim 540 dan gram altın aldı..
tek gerekçe yükseliyor olduğuydu.neyse işi öğrenecekler..
onsun adını bilmez güvenle gelir altın alır...
Yer İmleri