Sayfa 618/998 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Ahaberci babam söyledi. Narin in öldürülmesinin asıl sebebi ülkede darbe olması içinmiş. Diyen diyor bizim ki balıklama yutuyor. Malum yaşlılık beyin hücrelerini baya öldürmüş çalışan tek tük.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim çay ocağında siyaset konuşmak yasak diye yazı görmüştüm. Dün cuma sonrası gittim çay içmek için. Morcuklar İsrail'e füzeyi konuşuyorlardı. RTE ile ilgili bir iki cümle söyledim. Cihanbeyli kürdü olan biri bana konuşma diye saldırdı. Bu adam gibi mahallede baya var. Bunların durumu çok iyi. Bunların bir çoğu yurtdışından ve TC den emekli. Aynı zamanda kirada evleri var. Köylerinde 1000 lerce dönüm tarlası var. Bunlara tarlalar cumhuriyetin ilk zamanında doğudan getirilerek verilmiş. Normalde Konya'nın üç ilçesi hariç kimsenin binlerce tarlası olan yoktur. Kulu Cihanbeyli Yunak bu üç ilçesi Kürt ağırlıklı ve tarlalar binlerce dönüm. Bunlara göre hiç sıkıntı yok. O tarlalar suyun traktörün olmadığı zaman çok bir şey ifade etmiyordu ama günümüzde adamlar ağa oldu.

Slm....dostum....

Bu adamlar vakti zamanında devlete isyan eden aşiretler....

Konyaya sürgün edilmişler....

Vay a.g.....delet bunlara ödül vermiş he......!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaş nasıl bir manyak ülkede yaşıyoruz.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[QUOTE=EGEDUK;6902960]Üstadlar,
    Rakı masasında sakiliği kim yapar?
    Biri ile iddiaya girdim de.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kasapmış p e z e v e n k yani mesleği kasaplıkmış, 2 kızda uygulamasını yapmış O.Ç.
    aslında ezoterik zıkkım inançları var imiş abi

yoksa kasaptan çıkmaz bu düşünceler genelde gitmiş öğrenmiş nası kesilir diye evde de eskizler çizmiş kesip biçmeli kadın vücudunu

videosuna bakarsanız arkada resimler falan senin kurban olman benim için çok anlamlı falan konuşuyo kırmış kafayı

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kömür sevkeder gibi, ton hesabı kokain...
    iyi baksınlar abi yanında tıbbi maske vs. yok mu?

6. Geminin adı da Kısmetim 2 veya Nasibim 1 olsa isabet olurdu

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Geminin adı da Kısmetim 2 veya Nasibim 1 olsa isabet olurdu
    kısmet olmamış

nasip değilmiş diyelim orhaaaaannn

8. Emniyet müdürlüğü kadrosunda tehlikeyi-Psikopatı erken tespit etme bölümü var mı yada sapık uzmanı psikologları kadrosunda bulunduruyor mu ?

Sadece olay olduktan sonra mı.
    Nasıl terörle ilgili istihbarat birimleri var ise bu potansiyel sapıkların da önlemi alınmalı gözüküyor.
    Son düzenleme : HURKUŞ; 06-10-2024 saat: 12:43.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 618/998 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •